Apám miért kritizálja az alakomat ?
Nem sportolok, de vékony vagyok. Én is tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok izmos, de elfogadtam magamat így, nem vagyok sportos alkat.
Apám állandóan azzal cseszeget, amikor rövidnaciban, vagy bugyiban lát itthon, hogy undorító, löttyedt combom van, szétfolyik, gusztustalan, narancsbőrös, lötyög.
Minden nap felhozza. És azt kell mondanom, hogy ez túlzás. Nem vagyok izmos, de az undorító, narancsbőrös, lötyögős combtól messze állok.
És valljuk be, a legtöbb nőnek nincs diót török rajta típusu feneke. Én elfogadom magam és igazából nem érdekel, hogy ott nem vagyok feszes. De egy apa miért vágja ezt napi szinten a lánya fejéhez és miért érdekli a combom és a fenekem?
176cm és 59kg vagyok
Nem én vagyok, de ilyesmi vagyok hátulról:
Nincs kerek, feszes, fitness popsim, de az undorítótól szerintem egy ilyesmi fenék messze áll...
Két probléma van:
1. apád azt veti a szemedre, miért nem felelsz annak az ideálnak, ami pusztán a szexuális vágyaiból fakad
2. apád feladata egy magabiztos, boldog ember nevelése lenne, és amit csinál, az ennk szöges ellentéte
Nem tudnám megmondani, melyik a nagyobb probléma, de ezekből egy is túl sok.
Ha nem te vagy, lehet abszolút jogtalan is a válasz (de véletlen se biztatlak arra, hogy itt mutogasd a segged).
A képen lévő nő feneke viszont cseppet sem vonzó. Nem is hányinger, persze... az igaz.
Az apád egy bántalmazó barom, te meg nagyon helyeske vagy. 💖
N 40+
Nem irtad hany eves vagy. szerintem ez is szamit. Ha fiatalabb vagy mint 18 akkor ez elegge gaz hogy igy mereget es inkabb a feleseget meregesse igy ha lehet...ne a lanyat.
ha idösebb vagy mint 18 akkro meg kifejezetten serto is hogy felnott no letedre ilyet mond.
gondolom apud nem egy 190 cm-es izmos adonisz? Hanem kicsi, kover, hasas netan szereti a sört tipus... undorito hogy ilyet mond.
es ha nagy segged lenne es meg a fuleden is narancsbor, az o dolga hogy imadjon es tamogasson.
egyebkent....az en apam is ilyeneket szolt be amikor kb 14 lettem... 16 evesen ko kemeny bulemia es anorexia fazisaim voltak es a mai napig problema nalam a tema a kajaval es az alakommal... szoval ha lehet tartsd magad tavol tole.
"Apám miért kritizálja az alakomat ?"
Mert szerinte "undorító, löttyedt combod van, szétfolyik, gusztustalan, narancsbőrös, lötyög".
Nem kell foglalkozni vele.
De te miért írsz ki róla kérdést, ha igaz, hogy
"Én elfogadom magam és igazából nem érdekel, hogy ott nem vagyok feszes"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!