Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miért kritizálja az...

Apám miért kritizálja az alakomat ?

Figyelt kérdés

Nem sportolok, de vékony vagyok. Én is tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok izmos, de elfogadtam magamat így, nem vagyok sportos alkat.

Apám állandóan azzal cseszeget, amikor rövidnaciban, vagy bugyiban lát itthon, hogy undorító, löttyedt combom van, szétfolyik, gusztustalan, narancsbőrös, lötyög.

Minden nap felhozza. És azt kell mondanom, hogy ez túlzás. Nem vagyok izmos, de az undorító, narancsbőrös, lötyögős combtól messze állok.

És valljuk be, a legtöbb nőnek nincs diót török rajta típusu feneke. Én elfogadom magam és igazából nem érdekel, hogy ott nem vagyok feszes. De egy apa miért vágja ezt napi szinten a lánya fejéhez és miért érdekli a combom és a fenekem?

176cm és 59kg vagyok

Nem én vagyok, de ilyesmi vagyok hátulról:

[link]

Nincs kerek, feszes, fitness popsim, de az undorítótól szerintem egy ilyesmi fenék messze áll...

2022. aug. 20. 20:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom, melyik google-s kép ez, de az biztos, hogy szúrnám a csajt :-D
2022. aug. 20. 22:03
 22/35 anonim ***** válasza:
6%

Akkor megvan a válasz. És most? Most már nem fog kritizálni? :)

Szerintem fog. És ha azt mondod, hogy akkor szokta elkezdeni, amikor kifutsz a fürdőből alsóneműben, akkor szerintem ez az, amit nem kéne. Hogy ne jusson eszébe.

2022. aug. 20. 22:04
 23/35 anonim ***** válasza:
87%
#22: ha már kimaxolod az áldozathibáztatást, felhívnám a figyelmedet, hogy rövidnacinál is beszól a kérdezőnek (ld. kérdés leírása).
2022. aug. 20. 22:13
 24/35 anonim ***** válasza:
92%
Mert szemét.
2022. aug. 20. 22:42
 25/35 anonim ***** válasza:
87%
Költözz el onnan, amilyen gyorsan csak tudsz. Egyáltalán nem egészséges amit apád csinál, ez verbális bántalmazás, ami számomra erősen hajaz a vérfertőzési hajlamra. Számtalanszor láttam anyumat meztelenül, mikor épp öltözött és közben beszélgettünk vagy csak kiszaladt a fürdőből valamiért, és soha az életben nem jutott eszembe méregetni, hogy milyenek a combjai (vagy bármelyik másik tesztrésze). Apádnál komoly bajok vannak.
2022. aug. 20. 22:51
 26/35 anonim ***** válasza:
94%
Apámnak ugyanez volt a mániája. Mikor hasonló súlyban voltam mint te már akkor kezde a szekálásait. Aztán utána mikor meghíztam, folyamatosan a régi alakommal jött amit annó kritizált, hogy akkor milyen jól néztem ki. Nem normális dolgok ezek.
2022. aug. 20. 23:11
 27/35 anonim ***** válasza:
91%

Apud 40-50 felett is úgy néz ki, mint Dolph Lundgren a Rocky IV-ben? Ha nem, nincs miért csesztetnie téged.

Mégis mit vár tőled, ha már eltérsz a nő ideáljától? Hogy hordjál burkát, vagy mi?... Amint teheted, menj el otthonról és ha futja már egy garzonra, akár pucéran is flangálhatsz, nem fog megszólni senki, vagy ha találsz egy normális partnert.

2022. aug. 20. 23:11
 28/35 anonim ***** válasza:
87%
Minek foglalkozol vele, ugy sem neki kell hogy bejöjj :)
2022. aug. 20. 23:18
 29/35 anonim ***** válasza:
94%
Az oké lenne hogy biztasson mozogj, de ez ebben a formában igen bizarr.
2022. aug. 20. 23:30
 30/35 anonim ***** válasza:
93%
anyukád mit szól akkor, mikor megtalál az öreged ezekkel a "kedves" és eléggé bizarr jelzőkkel? nem egészséges a gondolkodása, legalábbis abból ítélve amit írtál. egészséges kritika lehet, de többször visszatérő, az egészséges határokon átmenő megjegyzések, esetleg deviáns elmére is utalhat. óvakodj a törpétől!
2022. aug. 20. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!