Hogy mondjam meg anyunak, hogy már megint nem sikerült a forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
Ez volt a második, és nem sikerült... Nagyon gáz, olyan kézenfekvő dolgot bsztam el. Ráadásul az utóbbi pár órámat, a pótvizga díját már tökre ő fizette, szóval így még gázabbnak érzem a helyzetet. Mindegy, inkább nem akarok erről beszélni.... Két és fél óra múlva érek haza, legkésőbb akkor meg kell neki mondanom. Szeritetek várják addig, vagy írjak neki egy üzenetet? Szerintem nagyon ideges lesz, mert kb úgy tekintett erre, mint utolsó opcióra, mert ősztől nagyon el leszek havazva a suli miatt, a KRESZ vizsgám meg októberben les meg két éve.2022. aug. 19. 15:36
21/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem meglepő, csak te már előre büntetted magad, és rávetítetted a saját önbántalmazásodat. Saját magadnak kéne először is elfogadni, hogy épp az nem lenne normális az életben, ha minden sikerülne.
22/24 A kérdező kommentje:
Meglepő, mert előtte rendszeresen felhozta nagyon dramatikusan, hogy utolsó lehetőség, stb... Meg alapból nem fényes a kapcsolatunk, okkal.
2022. aug. 20. 09:14
23/24 anonim válasza:
Hát, így akart motiválni, ami meglehetősen érzéketlen és ostoba dolog.
24/24 anonim válasza:
Ne szomorkodj biztos vagyok benne hogy sikerülni fog legközelebb 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!