Mi történik, ha 2 éven belül nem sikerül letennem a forgalmi vizsgát?
2020 júniusában vizsgáztam kreszből, nem sokkal később el is kezdtem vezetni. Közben jött két országos lezárás a covid miatt, amikor hónapokra le kellett állni, és az oktatóm is nagyon megbízhatatlan volt, havonta egy időpontot adott arra hivatkozva, hogy sok a tanulója. Ez így persze nem volt elég semmire, most márciusban mentem vizsgázni először, meg is buktam.
Oktatót váltottam, hozzá már járok heti kétszer, de sokkal nehezebb körülmények között tanulok, Pesten. Fejlődök, már sokkal jobban megy, mint amikor odakerültem, de júniusig ebből nem lesz sikeres vizsga.
Ilyenkor mi van? Csak a kresz vizsgát kell letenni újra, vagy előről kell kezdeni az egész procedúrát? Vagy előfordulhat, hogy a covid miatt méltányosságból hosszabbítanak?
Elévülés miatt az egész semmis, a levezetett órák is.
Persze a megtanultakat nem vehetik el tőled, annak haszna lesz, ha valóban újra kell kezdened.
De... a covid miatti kötelező lezárások idejével a határidő is kitolódott.
A részleteket az oktatóval, az iskolával kellene megbeszélni, hogy akkor most neked meddig is van idő sikeres forgalmi vizsgát tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!