Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi történik, ha 2 éven belül...

Mi történik, ha 2 éven belül nem sikerül letennem a forgalmi vizsgát?

Figyelt kérdés

2020 júniusában vizsgáztam kreszből, nem sokkal később el is kezdtem vezetni. Közben jött két országos lezárás a covid miatt, amikor hónapokra le kellett állni, és az oktatóm is nagyon megbízhatatlan volt, havonta egy időpontot adott arra hivatkozva, hogy sok a tanulója. Ez így persze nem volt elég semmire, most márciusban mentem vizsgázni először, meg is buktam.

Oktatót váltottam, hozzá már járok heti kétszer, de sokkal nehezebb körülmények között tanulok, Pesten. Fejlődök, már sokkal jobban megy, mint amikor odakerültem, de júniusig ebből nem lesz sikeres vizsga.

Ilyenkor mi van? Csak a kresz vizsgát kell letenni újra, vagy előről kell kezdeni az egész procedúrát? Vagy előfordulhat, hogy a covid miatt méltányosságból hosszabbítanak?

2022. ápr. 30. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Az egész mehet újra elölről. Asszem az elsősegély már nem kell újra.
2022. ápr. 30. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Elévülés miatt az egész semmis, a levezetett órák is.

Persze a megtanultakat nem vehetik el tőled, annak haszna lesz, ha valóban újra kell kezdened.

De... a covid miatti kötelező lezárások idejével a határidő is kitolódott.

A részleteket az oktatóval, az iskolával kellene megbeszélni, hogy akkor most neked meddig is van idő sikeres forgalmi vizsgát tenni.

2022. ápr. 30. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg kéne kérdezned az oktatót. Én 2020 márciusban vizsgáztam, idén szeptemberig lett meghosszabbítva a határidőm.
2022. máj. 1. 11:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! Az oktató nem tud hosszabbításról, de közben ránéztem a vizsgaközponnt honlapjára, az alapján lehet, hogy jár nekem plusz 180 nap (pont határidőn vagyok, hosszú), írtam nekik, meglátjuk.
2022. máj. 1. 17:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, meghosszabbították decemberig. Az nem volt egyértelmű a válaszukból, hogy azért-e, mert megkérdeztem (csak egy sima érdeklődő e-mailt küldtem nekik, semmi hivatalosat), vagy alapból meg lenne hosszabbítva, de a lényegét tekintve mindegy is. Ezt most főleg azért írom le, mert hátha ráakad más is a kérdésre, aki hasonlóan járt, hogy tudjon róla.
2022. máj. 2. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Alapból meg lett. Én sem igényeltem semmit, mégis kaptam plusz 180 napot, jól is jött.
2022. máj. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!