Hogy mondjam meg anyunak, hogy már megint nem sikerült a forgalmi vizsga?
"Anya, nem sikerült a forgalmi vizsgám."
Azért ez szerencsére nem akkora katasztrófa.
nézzük a jó oldalát, ha meglett volna és legközelebb a saját kocsitokat töröd össze, vagy egy embert gázolsz el.. az sokkal nagyobb lelki és anyagi teher volna nektek.
Amúgy ha 2 év alatt nem tudtál egy jogsit megszerezni, akkor nem erőltetném ezt a helyedben.
Nyugodtan mondd meg, és úgy fogd fel, hogy nem feltétlenül a te hibád. Túl szigorúak a követelmények nálunk, értelmetlenül buktatnak. Egy gusztustalanul lehúzó, kiszolgáltatott helyzetre épülő, megalázó förtelem az egész. Nekem se elsőre lett meg.
Érdekes módon a tengeren túl nem buktatnak ennyit, saját kocsin vizsgáztatnak, és érvényes kresz vizsgával jogsival rendelkező szülő vagy haver mellett lehet vezetni, van lehetőség gyakorolni.
Nálunk a buktatósdi ellenére nagyon sokan vezetnek pocsék módon...
“Amúgy ha 2 év alatt nem tudtál egy jogsit megszerezni, akkor nem erőltetném ezt a helyedben.”
Azért az megvan, hogy ebben a 2 évben volt valami covid is vagy mi a fene?
Kétszer is leállították az egész oktatást országosan hónapokra, ha jól emlékszem, 2-2-re. Ez már úgy 4 hónap mínusz. Én ezen felül még amiatt is csúsztam, mert az oktatóm lett beteg (gyanítom, nem egyedi eset) és majdnem 4 hónapig nem tudott fogadni. Tehát én kapásból 8 hónappal kevesebb időt használhattam ki a kétéves periódusban. Ha nem lett volna a hosszabbítás, nem is sikerült volna, mert rengeteg ember halmozódott fel, akiknek szintén ketyegett az óra, így szerencsére meglett.
Úgy, ahogy ide leírtad.
Am. nem értem, hogy mit parázol. Rengeteg embernek nem sikerül, nekem is csak harmadjára lett meg, és akkor mi van?!
Nagyon keveseknek sikerül elsőre és szerintem a vizsgabiztosok is túl szigorúak.
Hát, nem vette a fejemet, tök normálisan reagált, ami tőle meglepő.
Valaki itt belekötött, hogy mennyi ideje nem megy, de ebben volt covid miatti lezárás, karanténba az oktató többször, én is voltam karanténban valaki más kontaktjaként más időpontban, meg egyéb dolgok miatt is voltak kihagyások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!