Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyunak,...

Hogy mondjam meg anyunak, hogy már megint nem sikerült a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
Ez volt a második, és nem sikerült... Nagyon gáz, olyan kézenfekvő dolgot bsztam el. Ráadásul az utóbbi pár órámat, a pótvizga díját már tökre ő fizette, szóval így még gázabbnak érzem a helyzetet. Mindegy, inkább nem akarok erről beszélni.... Két és fél óra múlva érek haza, legkésőbb akkor meg kell neki mondanom. Szeritetek várják addig, vagy írjak neki egy üzenetet? Szerintem nagyon ideges lesz, mert kb úgy tekintett erre, mint utolsó opcióra, mert ősztől nagyon el leszek havazva a suli miatt, a KRESZ vizsgám meg októberben les meg két éve.
2022. aug. 19. 15:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

"anyu, már megint nem sikerült a forgalmi vizsga, ez van".

Én vak vagyok, nekem sose lehet ilyenem, hozzám képest szerencsés vagy, szóval fel a fejjel. :)

2022. aug. 19. 15:42
 2/24 A kérdező kommentje:
Ráadásul ez az első olyan hétvégém a nyáron, amikor már nem melózok, szóval ha nagyon kiakad, akkor egész hétvégén hallgathatom...
2022. aug. 19. 15:44
 3/24 anonim ***** válasza:
96%

Az iskola és a vizsga miatti aggodalma érthető, sok pénzről van szó, de attól még el kell mondanod, neki meg el kell fogadnia, hogy nem mehet mindenkinek minden simán. Rengetegen mennek át harmadszorra-negyedszerre, szóval az átlagból nem lógsz ki egyáltalán.

Egyébként akik a covid alatt egy bizonyos időszakban vizsgáztak, azoknak meghosszabbították az érvényességet 6 hónappal. Nekem pl márciusban járt volna le eredetileg, de szeptemberig kitolták. Neked nem jár ilyesmi? Egy kérdést azért megérne az oktató felé, ha nem került még szóba.

2022. aug. 19. 15:55
 4/24 A kérdező kommentje:

Szóba került már, egyszer azt mondta, hogy van ez az időkibővítés, egyszer azt, hogy nem... Szóval passz.

Mindenesetre nem akarom eltitkolni anyám elől, csak nem tudom mit mondjak, mert elég kellemetlen a helyzet.

2022. aug. 19. 16:10
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
az sem garantált hogy harmadjára sikerül.. az sem hogy negyedjére vagy ötödjére. sajnos ez ilyen🤷🏼‍♀️ Tudtad hogy ez pénzbe kerül,tudtad hogy benne van a pakliban az is hogy elbuksz. Ne add fel,sikerülni fog majd egyszer,csak állj elé és mondd el hogy nem sikerült.
2022. aug. 19. 16:10
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén meg kell mondani. És elég sok ember megbukik forgalmi vizsgán. Inkább az okokat találd meg.
2022. aug. 19. 16:11
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Apámnak negyedik alkalommal sikerült. Több évtizede vezet, több balesetet került el, és amilyen segg tud lenni gyakran, olyan jól, biztonságosan, hozzáértően, nagyon profin vezet, míg más kocsijába beülök és azért fohászkodom, hogy éljem túl. Nincs abban szégyen, ha másodjára sem sikerült, talán harmadjára sem fog. Az a lényeg, hogy majd meglesz, és jól tudd, amit csinálsz, főleg amennyi meggondolatlan és figyelmetlen hül.e furikázik.
2022. aug. 19. 16:15
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel, hogy nem sikerült
2022. aug. 19. 16:38
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak észrevette, hogy nem hívtad fel a vizsga után, hogy elmond, sikerült, szóval azért már lehet, hogy sejti.
2022. aug. 19. 17:39
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt, akinek hatodjára lett meg, pedig jól vezet. Vizsga szitu alatt nem ment neki. Nekem harmadjára lett meg. Nem szégyellem. Biztonságosabban vezetek mint sok "30 órával átmentem elsőre" ember.

Veszel 1-2 pótórát, jövőhéten újra próbálkozol. Október még messze van.

2022. aug. 19. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!