Miért nem szól hozzám az anyukám?
Mostanában elég rossz a hangulatom és ezt ő is tudja. Ennek ellenére tegnap el szeretett volna menni velem bulizni, én viszont mondtam neki hogy nincs kedvem. Mivel lelkileg rosszul is érzem magam, így minden apróságon sírok, amit ő hisztinek állít be. Most ott tartunk, hogy lefújta az összes programunkat és még a barátommal sem enged el sehova, pedig már nem is kellene az engedélye. De mivel vele lakok így nyilván azt kell csinálnom amit ő mond. Szerintetek ez valami hülye nevelési módszer aminek van valami haszna? Mert ezzel csak még rosszabbul érzem magam
Azt hozzátenném, hogy nem nagyon járok el itthonról mivel nem engedi, amikor tetoválást csináltattam akkor is nagyon csúnyán összevesztünk, viszont másnap már semmi baja nem volt
Nem értem hogy miért ekkora baj hogy most nem volt kedvem bulizni18/l
Nem is értem, miért.
Ha bajod van, nyisd ki a szád, beszélj, kérj szaksegítséget, de anyukád szemszögéből ez úgy néz ki, hogy semmi nem jó neked, ami VELE közös program, de a barátodhoz simán elmennél.
Szrul esik neki, hogy ignorálod a saját hülyeséged miatt.
11 jaaa, hogy ez nálatok így működik. Meg “kolbihoz” rohansz.
Hár majd elgondolkodsz, ha 40 felett is anyuval laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!