Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szól hozzám az anyukám?

Miért nem szól hozzám az anyukám?

Figyelt kérdés

Mostanában elég rossz a hangulatom és ezt ő is tudja. Ennek ellenére tegnap el szeretett volna menni velem bulizni, én viszont mondtam neki hogy nincs kedvem. Mivel lelkileg rosszul is érzem magam, így minden apróságon sírok, amit ő hisztinek állít be. Most ott tartunk, hogy lefújta az összes programunkat és még a barátommal sem enged el sehova, pedig már nem is kellene az engedélye. De mivel vele lakok így nyilván azt kell csinálnom amit ő mond. Szerintetek ez valami hülye nevelési módszer aminek van valami haszna? Mert ezzel csak még rosszabbul érzem magam

Azt hozzátenném, hogy nem nagyon járok el itthonról mivel nem engedi, amikor tetoválást csináltattam akkor is nagyon csúnyán összevesztünk, viszont másnap már semmi baja nem volt

Nem értem hogy miért ekkora baj hogy most nem volt kedvem bulizni18/l

2022. aug. 14. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem kérdezed meg tőle?
2022. aug. 14. 18:09
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
😂🤣😂
2022. aug. 14. 18:10
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
Kanozni nem vagy depikés?
2022. aug. 14. 18:46
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Márpedig simán elmehetnél partizni. Úgyse szól hozzád...akkor nem tökmindegy?
2022. aug. 14. 18:56
 5/14 anonim válasza:
27%
Talán meg kell kérdezni Őt.
2022. aug. 14. 18:58
 6/14 anonim válasza:
18%
Nem tudom, hogy mi a baja pontosan
2022. aug. 14. 18:58
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Az ő szemszögéből ez úgy néz ki, hogy jó fej szeretett volna lenni a lányával, rájött, hogy kevés időt töltötök együtt, és közös programot akart veled csinálni, mielőtt kirepülsz, de te lepattintottad őt egy elég laposnak tűnő indokkal.

Szerintem mondd meg neki, hogy komolyan vacakul voltál lelkileg, és válaszatok együtt új programot. A sírással kezdened kellene valamit, lehet, hogy depressziós vagy.

2022. aug. 14. 19:11
 8/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem kellene már hagynod hogy megszabja hogy elmehetsz e..

allj a sarkadra

2022. aug. 14. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
3 nálatok kanozásnak hívják, ha van az embernek valakije? Putriban laktok?
2022. aug. 14. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Éehet el kéne gondolkozni miért nem...
2022. aug. 14. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!