Tesóim barátnői miatt úgy érzem, eltávolodott az anyukám tőlem.!? Vagy talán sosem volt, hozzám közel.
Mióta apa meghalt, azóta többet itt vannak nálunk, egy magában zavar az is, hogy nem szoktam azt meg, hogy pl: hétvégén nem hívhatom át a barátnőm, mert itt egy plázacica, meg egy másik, aki rendes nagyon, de túlságosan fontoskodó, már szinte családtagnak érzi magát,mindent tudni akar, pedig tesómmal kb 3-4 hónapja vannak együtt.
:( Anyu már akkor is flegma velem, ha két szót beszélünk. Kiabál, ha nem tetszik neki valami, viszont tesóim barátnőivel meg tud rendesen nyálas módon beszélni.
Nagyon elvoltunk távolodva eddig is, de most kezdem észre venni,hogy irritál a helyzet ami van.
Utálom a plázamacskát,aki egész nap vinnyog. A másik túl fontoskodó,már annyira, ha bejön akkor szinte egyből majdnem, hogy megparancsolja, hogy pakoljak össze ha nem tetszik neki. De semmi köze hozzá, nem tesóm felesége, nem is az anyám, kb 4 hónapja ha együtt vannak, mi köze van az életemhez?
Anyun észre veszem, hogy egy kislánynak tart, azért szeretek neki segíteni, mert akkor legalább megköszöni,és megdícsér, ha voltaképp már komoly érett lánynak nem is vesz.
Anyu csak a 20-on felüli plázacicával van egy hangon, mert a másikat nem bírja, ennek hangot is ad néha.
Félek nagyon, hogy anyu lassan a nyakunkra hozza mégjobban, ezt a nőnek nem nevezhető senkit...
Mert Ő bírja, akkor mindenkinek bírni kell, pedig a stílusából lejön, hogy Ő ilyen kis dáma.
Pl: Nem mosogat,mert úristen tönkre megy a körme.
Süt a nézéséből, hogy lenézi a másikat,már ha végig néz rajtam, is lehet látni, hogy ki nem állhat, pedig sosem bántottam. Az első perctől ilyen.
Sokat gondolkozom azon,hogyha egyszer alkalmam lesz lelépni innen, én anyut sem fogom keresni.
Tudom, hogy nem fog fel értelmes nagylányként, csak egy kiscsitrinek...
Egyre jobban kezd bántani, hogy elnyom...
14l
Ezek a lányok a fiútestvéreidnek a barátnõi?
Az anyud igazán jobban figyelhetne rád, és biztosan az apud miatt is érézékenyebb lettél.
Igen fiútestvéreimnek a barátnői
:/ sosem figyelt rám, igazán az elvesztegetett éveket nem tudja már visszahozni, de ez most tényleg jobban fáj...
Először is nyugodj meg!
Anyud csak azért olyan kedves azzal a lánnyal mert jó benyomást akar kelteni. Jófejnek akar tűnni egy idegen előtt.
Téged is ugyanúgy szeret mint a tesódat. Egy anya mindig szereti a gyerekét.
Lehet mostanában rossz passzban van. Esetleg egyedül érzi magát ( mert neki nincs társa stb.), vagy munkahelyi gondok adódtak stb. bármi lehet amiért kicsit harapósabb.
Néha én is rámordulok a lányomra, pedig szegényem nem csinált semmit csak épp rosszkor volt rossz helyen.
Nekünk szülőknek sincsenek kötélből az idegeink, nekünk is vannak gondjaink nem is kicsik. Ezért vagyunk ingerültebbek néha.
Segíts anyudnak így továbbra is otthon és akkor ő is örülni fog hogy nem hárul minden csak rá.
Viszont: ami a plázacicát illeti. Ha megint beszól neked, hogy pakolj össze, akkor te pedig mond meg neki, hogy: te vagy otthon, ez a te otthonod és azt csinálsz amit akarsz. Nem amit egy idegen mond.
Hidd el nagyot fog nézni! :-) De legalább ezután leszáll rólad.
És ami a lényeg: a tesód életében jönni-menni fognak a lányok. Nem a plázacica marad mellette örökké.
Próbáld vele megbeszélni. Az nem lehetséges??
Azóta sem oldódott meg??
Azóta egy kicsit változott a helyzet, úgy kb: Mától:) Köszönöm, igen szerintem is, túl jó anyós szeretne lenni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!