Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném ha a testvéremmel...

Szeretném ha a testvéremmel és anyukámmal igazni barátnöi kapcsolat lenne ha mindent megtudnánk beszélni egymássa, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Növérem 18

én 15

és amiko ö suliba kezdet járni megszakadt a kapcsolat és kb 2-3 éve vagyunk ugy h beszélünk de semmi komolyrol csak igy egykét dologrol..probálok közeledni hozzá de nemtudom hogycsináljam mitcsináljak..kérlek segitsetek!!!

anyukámmal meg...ha nagyon akarok vele beszélni beszél velem de akor sem nagy kedvel és fojton nekem kell akarni a beszélgetést.szeretném ha néha ö is kérdezne akarna velem beszélni!!!!

2010. jan. 3. 01:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor ezeket mind mondd el nekik.Így ahogy gondolod.

Vagy én még azt szoktam h levelet írok ,mert azt elolvassák.

Vagy próbálj más oldalról közeliteni,szervezz közös programot és aközben tudnál velük beszélgetni.

Tehát ne direkt formába hogy "Na most üljünk le és beszélgess Velem".Hm? :-)

2010. jan. 3. 01:34
 2/3 anonim válasza:

Egyre többet menj oda hozzájuk, akár a problémáiddal, mert így tudni fogják, hogy megbízol bennük. aztán majd ez így kialakul és szerintem anyukád is egyre többet fog leülni melléd komoly dolgokról beszélgetni :)

Nővérem nekem nincs, úgyhogy ehhez nem tudok tanácsot adni.

Sok sikert!

2010. jan. 3. 01:43
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

tegnap este irtam tesomnak egy levelet.leirtam hmiket hogy godnolok...de semmi válasz...

2010. jan. 3. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!