Hogy viseli a család, ha az anyuka sokat dolgozik, hétvégén is szinte mindig?
Eddig H-P 8-16 dolgoztam kb minden helyen. Ennek nagyon sok előnye van. Na de most fogok elkezdeni az álom munkámban dolgozni. Amit végre tényleg szeretek, az eddigi sima multis irodai melókat inkább csak túléltem. Gyerekem még nincs, de tervezünk, férjem van, aki maximálisan támogat. Eddig mindig sok időt töltöttünk együtt, mert amióta ismerjük egymást, sok volt a szabadidőnk az irodai munkarend miatt. De amibe most belevágok, ott bizony az év nagy részében nem leszünk együtt szombatonként, meg nem fix beosztásom lesz, simán lehet, hogy csak este érek haza az eddigi késő délután helyett. Nem tudom, ezt hogy fogja viselni, vagy akár én. Ha gyerekeink lesznek, na azt meg tényleg nem tudom, hogy fogják viselni. Oké amíg picik otthon leszek, de olyan 3 éves koruk körül újra munkába állok. Az én anyukám nem is dolgozott, csak alkalmi munkákat, amikor gyerek voltam, már iskolás voltam, amikor fix munkahelye lett, ez biztos jót is tett nekem, hogy sokat volt velem.
Aki ilyen helyzetben van, hogy viseli a pár, család?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!