Ennyi idő után már újra elfogadnád a húgodat vagy a gyűlölködő apádra hallgatnál? Vagy megpróbálnál közvetíteni közöttük?
A húgom 6 évvel ezelőtt félig arab gyereket szült, az apa "természetesen" már terhesen elhagyta. Az apám azonnal kitagadta, az egész családott eltiltotta tőle, a rokoni és baráti kört is ellene hangolta. Az első 1-2 évben mindeni haragudott rá, de aztán lassan mindenki megenyhült, kivéve az apámat, aki nagyrészt emiatt már anyától is elvált. Én már 2 éve felvettem a kapcsolatot a húgommal, és mivel látom, hogy tanult a leckéből és sokat változott egyre szorosabb a kapcsolatunk megint. Én már részemről visszafogadnám a családba, viszont apám nagyon ellene van és folyamatosan lebeszél róla. Van egy 5 hónapos kisfiam, akit az apám is imád és folyamatosan azt akarja elérni hogy eltiltsam a húgomtól a kicsit.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
A hugod a hulye, hogy ezek utan meg beszel veled. Megalaztatok, elfordultatok tole, amikor valoszinuleg a legnagyobb bajban volt, komolyan mondom, hogy csoda, hogy ezt elviselte es nem ugrott le valahonnan.
Kopj egyet es allj ala, az egesz rohadt csaladoddal egyutt. Undoritoak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!