Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyi idő után már újra...

Ennyi idő után már újra elfogadnád a húgodat vagy a gyűlölködő apádra hallgatnál? Vagy megpróbálnál közvetíteni közöttük?

Figyelt kérdés

A húgom 6 évvel ezelőtt félig arab gyereket szült, az apa "természetesen" már terhesen elhagyta. Az apám azonnal kitagadta, az egész családott eltiltotta tőle, a rokoni és baráti kört is ellene hangolta. Az első 1-2 évben mindeni haragudott rá, de aztán lassan mindenki megenyhült, kivéve az apámat, aki nagyrészt emiatt már anyától is elvált. Én már 2 éve felvettem a kapcsolatot a húgommal, és mivel látom, hogy tanult a leckéből és sokat változott egyre szorosabb a kapcsolatunk megint. Én már részemről visszafogadnám a családba, viszont apám nagyon ellene van és folyamatosan lebeszél róla. Van egy 5 hónapos kisfiam, akit az apám is imád és folyamatosan azt akarja elérni hogy eltiltsam a húgomtól a kicsit.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

2022. aug. 12. 16:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
88%

A hugod a hulye, hogy ezek utan meg beszel veled. Megalaztatok, elfordultatok tole, amikor valoszinuleg a legnagyobb bajban volt, komolyan mondom, hogy csoda, hogy ezt elviselte es nem ugrott le valahonnan.

Kopj egyet es allj ala, az egesz rohadt csaladoddal egyutt. Undoritoak vagytok!

2022. aug. 13. 17:57
 22/22 anonim ***** válasza:
82%
Mi az, hogy tanult a leckéből?! Ja, mert ha egy magyar pasi csinálja fel, és hagyja ott a sz*rban - ami azért valljuk be, elég gyakori - , akkor az teljesen oké, rendben van. Ne legyél undorító, begyepesedett rasszista, apád meg szégyellhetné magát.
2022. aug. 14. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!