Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyi idő után már újra...

Ennyi idő után már újra elfogadnád a húgodat vagy a gyűlölködő apádra hallgatnál? Vagy megpróbálnál közvetíteni közöttük?

Figyelt kérdés

A húgom 6 évvel ezelőtt félig arab gyereket szült, az apa "természetesen" már terhesen elhagyta. Az apám azonnal kitagadta, az egész családott eltiltotta tőle, a rokoni és baráti kört is ellene hangolta. Az első 1-2 évben mindeni haragudott rá, de aztán lassan mindenki megenyhült, kivéve az apámat, aki nagyrészt emiatt már anyától is elvált. Én már 2 éve felvettem a kapcsolatot a húgommal, és mivel látom, hogy tanult a leckéből és sokat változott egyre szorosabb a kapcsolatunk megint. Én már részemről visszafogadnám a családba, viszont apám nagyon ellene van és folyamatosan lebeszél róla. Van egy 5 hónapos kisfiam, akit az apám is imád és folyamatosan azt akarja elérni hogy eltiltsam a húgomtól a kicsit.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

2022. aug. 12. 16:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

7

Ok. Szóval bántalmazás elszenvedője volt a húgod, egy egyoldalú kapcsolatban, összvissz 3 hónapig.

Ezért cserébe az összes rokon kitagadta? Évekre? :D

Ne haragudj, de nem lett fényesebb a családot szénája, vicc kategória, amit csináltatok vele. Undorítóak vagytok mind. A húgodnak jobb nélkületek.

2022. aug. 12. 16:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Próbáltuk okosítani, neki nem kellett a segítség, mert elmondása szerint szerette azt a bűnözőt.
2022. aug. 12. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem kellene újra elfogadnom, mert eleve nem fordultam volna el tőle, ha apám a féjére állt volna, akkor se. Miért tud egy ilyen rasszista barom minden családtagot és rokont egy ember ellen hangolni? Gyenge jellemű társaságról lehet szó.

De ha így alakult, akkor legalább te légy értelmes utólag, tartsd a kapcsolatot a húgoddal továbbra is, apád meg csináljon, amit akar.

2022. aug. 12. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Mondjuk érdekes családi dinamika van nálatok. A testvéred beleszeretetett egy bántalmazó férfiba, és ti ezen csodálkoztok, miközben apátok is egy bántalmazó férfi, aki kontroll alatt tartja és manipulálja az egész családot.

Apádnak a parancsolgatás helyett inkább magába kéne néznie, vajon miért került a gyereke ilyen helyzetbe, milyen nevelést adott neki, illetve a másik gyereke miért nem tudott még anya létére leszakadni róla?

Itt az egész családnak több év kemény terápia kéne, és akkor volna remény számotokra, így csak nyomorultak vagytok mind apád uralma alatt.

2022. aug. 12. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:
98%
Tehát a húgod belekerült egy bántalmazó kapcsolatba, teherbe esett, erre apátok kitagadja, a rokonok, barátok meg elfordulnak tőle. Gratulálok, az elrettentő család tökéletes mintaképe vagytok.
2022. aug. 12. 17:08
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Én inkább azt a családot szégyellném, akik a terhes csajt kitagadták. Ha maga a sátán ejtené teherbe a lányomat, és készülne megszülni az antikrisztust aki elhozza a világ végét, akkor sem csinálnék ilyet. Szerintem hagyjátok békén a francba, mindenki jobban jár. Pláne az a szerencsétlen kisgyerek.
2022. aug. 12. 17:23
 17/22 anonim ***** válasza:
98%

Akkor miért az a fő baj vele, hogy arab? Miért nem a bűnözőt emelted ki?

Ráadásul az NEKTEK miért volt akkora probléma, hogy a húgodat a pasija elhagyta míg terhes volt, hogy kitagadtátok miatta? Mégis miben folyásolta be nagatívan a ti életeteket, hogy az övé nem lett egy tündérmese (ami amúgy elég gyakori)?

2022. aug. 12. 17:23
 18/22 anonim ***** válasza:
99%
Kérdező, ha a te pasid nyögi be az unalmast és hagy ott téged a gyerekkel, akkor téged is ki fog tagadni a család?
2022. aug. 12. 17:51
 19/22 anonim ***** válasza:
97%
Hugica nem csianlt semmi rosszat.
2022. aug. 12. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
97%
A húgod helyében én a büdös életben rátok nem nyitnám az ajtót, és ha van egy kicsi esze, így is tesz.
2022. aug. 13. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!