Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Nem mehetek csak úgy haza ezek után…

Figyelt kérdés
Anyu megengedte hogy egy régi lakásában lakjak, amit eddig kiadott. Mivel nem tudtam a pénzemből kivenni albit, de el kellett otthonról költöznöm, megengedte nekem. Viszont nagyon rossz egyedül lakni, és mivel kb egész nap otthon vagyok eléggé egyedül érzem magam, este pedig van hogy félek.😅 Régen is utáltam egyedül elaludni, mindig megvártam hogy valaki hazaérjen, de most muszáj, és nagyon rossz. Tévé sincs amit csak úgy bekapcsolhatnék, ezért YouTube videókra szoktam elaludni, de sokszor vannak rémálmaim.😓 Nem tudom mit csináljak, nem mehetek csak úgy haza, csak útban lennék, de így pedig nagyon rossz, és alig alszom, plusz baromi rosszul érzem magam. Szerintetek mit csináljak? 18L😅

2022. aug. 12. 00:57
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Huh, most hirtelen elég sok válasz jött, de megpróbálok tételesen válaszolni.

Szóval még csak most leszek végzős, tovább tanulási terveim vannak, viszont két eléggé más út van, és nem igen tudok dönteni. Vagy elmegyek a UAL-re grafikus, vagy színházi látványtervező szakra, mivel a művészethez húz a szívem, vagy halasztok egyet, kint Londonban elmegyek dolgozni, gyakorolom a nyelvet, aztán keresek valahol egy egyetemet szociológia szakkal, azt megcsinálom BA-ba és a kriminalisztikát MA-ba, és akkor kriminológus leszek ami szintén nagyon vonz, de talán jobb munkákat találnék mint művészként. Grafikusként viszont dolgozhatnék online külföldre, de lakhatnék itthon, mert szeretek itt élni, csak nem mennék itt egyetemre, és dolgozni. Szóval “röviden” az ennyi, nagy dilemma. Anyuék tavaly és idén év elején váltak, így én már nem voltam tényező, lévén hogy betöltöttem a 18-at. Apu elköltözött valahova, nem igazán tudom, neki volt már barátnője, mint ahogy anyunak is, az utolsó években már mind a ketten csalták egymást, és ezt kicsit hangosan “beszélték meg”.😅 A kisállat egyébként jó ötlet, riasztó viszont van, csak az az ablakokra nem vonatkozik, és földszinti a lakás, rács viszont nincs, de megnéztem a neten, és csak az utcafronti két ablakra tetetni elég drága, mármint nekem nem futja rá, mivel amúgy sincs sok pénzem.

2022. aug. 12. 10:35
 42/56 anonim ***** válasza:
97%
Anyáddal fizettesd ki a rácsot. Az ő lakása, az ő lánya. (Az ő pasizása.)
2022. aug. 12. 10:42
 43/56 anonim ***** válasza:
94%
Ha viszont külföldre tervezel menni tanulni, akkor ne vegyél kisállatot, mert nem tudsz felelősséget vállalni érte.
2022. aug. 12. 11:12
 44/56 anonim ***** válasza:
81%
Köszönöm szépen válaszodat. Mivel továbbtanulsz, ezáltal kicsit bonyolódott az a kérdés, Anyukádnak törvényesen is támogatnia kell-e Téged. Erről sok vita van, itt a GYK-n is, másutt is, de a lényeg, hogy az első szakma megszerzéséig törvény írja elő ezt (Arról sok vita megy, ennek mértéke meddig terjed, de talán a lakhatás és a legalapvetőbb élelem beleférhet a Te esetedben, Anyukád ezek szerint nem mélyszegénységben él, tehát a saját tartását ezzel nem veszélyezeti.)
2022. aug. 12. 11:34
 45/56 anonim ***** válasza:
60%
Szerezz be egy nagytestű kutyát. Akkor nem leszel magányos és nem fogsz annyira félni sem a betörőktől.
2022. aug. 12. 11:36
 46/56 anonim ***** válasza:
72%
Ennek kédezz utána szakembernél, pontosan hogy is érvényesül a gyakorlatban az ezzel kacsolato szabályozás, törvény. mert ezzel kapcsolatban a művelt laikusoktól sem kapsz pontos választ, kicsit tabu téma is ez, de azért a 18 év mint határ eléggé idejétmúlt, és szerencsére a törvény is túllépett ezen.
2022. aug. 12. 11:38
 47/56 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy tudom hogy amíg nappali tagozaton vagy addig nem rakhatna ki, illetve 18 év után járna neked rokontartás is míg a tanulmányaidat be nem fejezted.
2022. aug. 12. 12:37
 48/56 anonim ***** válasza:
73%
Anyád kirakott mert útban voltál neki. Az indok hogy kicsi a lakás mikor előtte hárman laktatok ott, csak egy nagyon gyenge kifogás. Arról nem is beszélve hogy lehet fél hogy az új szeretőjének te jobban tetszenél nála, ezért inkább eltüntetett onnan, hogy ne is találkozzatok nagyon. Féltékenység. Főleg hogy mint ahogy mondod, apád is csalta őt, most meg nem akar ennek esélyt adni, ezért a konkurenciáját kirakta.
2022. aug. 12. 12:45
 49/56 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy én konkurencia lennék anyának… Mármint kb minden szempontból csinosabb nálam, edz hogy formás legyen, kéthetente fodrász, kozmetikus, minden nap egy órát készülődik, smink, szép ruhák, ékszerek. Én csak egy szürke kisegér, átlagos kamasz vagyok aki nyáron sortot pólóval, virágos színes ruhákat hord, alig sminkel, és ki van kopva a haja, mert nem ment el fodrászhoz… Higgyétek el, nem vagyok konkurencia…
2022. aug. 12. 14:18
 50/56 anonim ***** válasza:
63%
De van egy hatalmas nagy előnyöd vele szemben, mégpedig az, hogy fiatal vagy. Nem kell kirakat életet élned, egy idősebb pasinak egy nála fiatalabb lány könnyedén megtetszik, mégha szürke kisegér is. Sőt van akit direkt ez vonz. Anyád ezt tudja, és valószinű kapuzárási pánikjában próbálja magát fiatalosítani. Amit ugye neked nem kell.
2022. aug. 12. 23:42
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!