Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Nem mehetek csak úgy haza ezek után…

Figyelt kérdés
Anyu megengedte hogy egy régi lakásában lakjak, amit eddig kiadott. Mivel nem tudtam a pénzemből kivenni albit, de el kellett otthonról költöznöm, megengedte nekem. Viszont nagyon rossz egyedül lakni, és mivel kb egész nap otthon vagyok eléggé egyedül érzem magam, este pedig van hogy félek.😅 Régen is utáltam egyedül elaludni, mindig megvártam hogy valaki hazaérjen, de most muszáj, és nagyon rossz. Tévé sincs amit csak úgy bekapcsolhatnék, ezért YouTube videókra szoktam elaludni, de sokszor vannak rémálmaim.😓 Nem tudom mit csináljak, nem mehetek csak úgy haza, csak útban lennék, de így pedig nagyon rossz, és alig alszom, plusz baromi rosszul érzem magam. Szerintetek mit csináljak? 18L😅

2022. aug. 12. 00:57
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
92%
"Nem rakta ki, van hol laknia." De, kirakta mert a kannak útban lenne. Ezen nincs mit szépíteni.
2022. aug. 12. 06:17
 22/56 anonim ***** válasza:
57%

Értem, azért lettem lepontozva, mert az egyedüllakás okozta félelemre javasoltam megoldást.

Kár.

2022. aug. 12. 06:39
 23/56 anonim ***** válasza:
92%
Valakit komolyan érdekel még a pontozás, ráadásul annyira hogy többször kommentel miatta? Akkor az állatok kategóriába ne gyere, ott van egy idióta, akinek az a hobbija hogy mindent IS lepontoz, mert csak.
2022. aug. 12. 06:42
 24/56 anonim ***** válasza:
27%
A legtöbb esetben nem érdekel, most a legelső válaszomra - ahol konkrét megoldást javasoltam - (mert volt akinek ez segített), azonnal a "0%" eléggé meglepett.
2022. aug. 12. 06:52
 25/56 NTBS ***** válasza:
87%
Lakótárs keresés. Esetleg egy párkapcsolat? Nem lennél egyedül. Anyudat még keresd a cuccaid miatt.
2022. aug. 12. 06:53
 26/56 anonim ***** válasza:
67%
Én már jó ideje letojom.. Mivel a kérdések jó része nem választ akar, nem megoldást, hanem vagy szidatni valakit, vagy bólogatást a kérdezőnek, nem valós véleményt.
2022. aug. 12. 06:54
 27/56 anonim ***** válasza:
81%

Háziállatra nem gondoltál? Mondjuk anyud hektikussága mellett meggondolandó, de mondjuk egy nyuszi sok főbérlőnél belefér, és nem az üres lakásba mennél haza. Tv-t venni használtan?

Mindenekelőtt az egyedülléttől való szorongást kell oldanod. Próbáld ki pl. hogy felírod, hogy mitől félsz és minden egyéb lehetőséget is. Pl.: félek, hogy betornek es kirabolnak. Betörnek, de a szomszéd segít. Megprobalnak bejonni, de kiabalok es elmennek. Senki nem probal betorni, biztonsagos a környék. Ilyen allitasokat irj össze, kb. vegtelen a variáció es egy korcikket ossz fel, annyi reszre, ahanyat sikerult osszeirni. Latni fogod, hogy amitol felsz, nagyon kicsi esellyel kovetkezik be, a tobbihez kepest.

Ha nincs konkrétum és a gondolataiddal nem szeretnél egyedül maradni, mert azok az elhagyatottsagrol szolnak anyud miatt pl., az is érthető, de annak feldolgozasahoz szakember kene.

2022. aug. 12. 06:55
 28/56 anonim ***** válasza:
10%
Teljesen mindegy, hogyha ANYUKÁD úgy véli, hogy menned kell, akkor igen, kitehet.
2022. aug. 12. 07:20
 29/56 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sok múlik a továbbtanulási szándékaidon.

Volt ilyen, beszélgettetek róla, vagy valamiért olyan volt a helyzet, hogy a dolog föl sem merült?

2022. aug. 12. 07:24
 30/56 anonim ***** válasza:
95%

Lelkileg sajnállak, de az, hogy egyedül lakhatsz egy lakásban, igazából ritka nagy kincs, csak bele kell szoknod. Ha megszokod, rájössz, milyen klassz!

Jó, most vizsgára készülsz, ha már nem így lesz, csinálj programokat magadnak. Ha nincsenek barátaid, járj társaságba, ismerkedj (nem feltétlenül párkapcsolatra gondolok, baratkozz). A lakást tedd otthonossá! Lakd be! Tanulj főzni stb. Esetleg szerezz be valami olyan kisállatot, amiért felelősséget tudsz vállalni.

Ne sírd vissza a múltat, ha nem is erzed úgy most sokkal jobb helyzetben vagy, csak előre nézz!

2022. aug. 12. 07:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!