Szerintetek mit csináljak? Nem mehetek csak úgy haza ezek
után…
Figyelt kérdés
Anyu megengedte hogy egy régi lakásában lakjak, amit eddig kiadott. Mivel nem tudtam a pénzemből kivenni albit, de el kellett otthonról költöznöm, megengedte nekem. Viszont nagyon rossz egyedül lakni, és mivel kb egész nap otthon vagyok eléggé egyedül érzem magam, este pedig van hogy félek.😅 Régen is utáltam egyedül elaludni, mindig megvártam hogy valaki hazaérjen, de most muszáj, és nagyon rossz. Tévé sincs amit csak úgy bekapcsolhatnék, ezért YouTube videókra szoktam elaludni, de sokszor vannak rémálmaim.😓 Nem tudom mit csináljak, nem mehetek csak úgy haza, csak útban lennék, de így pedig nagyon rossz, és alig alszom, plusz baromi rosszul érzem magam. Szerintetek mit csináljak? 18L😅
Én ugyanilyen félős vagyok, ezért nem veszünk házat. Ha a férjem este nincs otthon valami miatt, kell a tudat, hogy a szomszéd lakásokban otthon vannak, kúlönben rettegek. Neked nem jelent megnyugvást, hogy a többi lakásban ott vannak az emberek? Nekem ez jól szokott jönni. Videóra elalvás jó tipp. Lakótárs keresése se rossz amúgy. Kisállat nem biztos, hogy segít, de nem rossz ötlet.
Hát igen, visszamenni nem igazán opció, nem látnak szívesen. Sajnálom.
2022. aug. 12. 07:25
32/56 anonim válasza:
A rémálmaid alvásparalízissel kapcsolatosak? Arra ébredsz, hogy még félélomban vagy, nem tudsz mozogni (bénultség), és pánik tölt el, mintha gonosz jelenlét lenne a szobában?
2022. aug. 12. 07:27
33/56 anonim válasza:
Mindenki az anyját szidja, apukáról viszont nem hallottunk. Gondolom rég képbe sincs, de az nem baj senkinek..( persze az sem szép hogy az aktuális kannak útba van a kérdező, de nem utcára tették, hanem egy lakásba)
Amúgy meg logikus hogy ha van lehetőség rá, egy külön lakásban éljen egy felnőtt ember. Keresni kéne egy lakotársat, az plusz lóvé is meg társaság is lenne. Kicsit önállósodni kéne.
2022. aug. 12. 08:07
34/56 anonim válasza:
18 évesen biztos van olyan barátnőd, haverod, aki szívesen lenne ott akár heti pár napban. Rögtön nem lennél olyan magányos.
2022. aug. 12. 08:14
35/56 anonim válasza:
Útban vagy az új faszinak. Anyád meg mindent megtesz azért, hogy a nemi élete zavartalan legyen. Egy igazi lábtörlő. Soha nem tenném ki a gyerekemet egy jött-ment fasz miatt, aki bármikor leléphet. Egy kandúr sem ér ennyit, majd anyád is rájön erre, ha időbe is telik. Akkor te is nyugodtan szarjál az önző fejére. Megérdemli.
2022. aug. 12. 08:18
36/56 anonim válasza:
Köszi a lepontozást! Én írtam, hogy beköltözhetne egy barátnője. De igaz, az nagyobb segítség, hogy mindenkit szidunk, de megoldás semmi!
2022. aug. 12. 08:23
37/56 anonim válasza:
Én nem pontoztalak egyáltalán. 😀De őszintén, nem mindegy? Vannak páran, akiknek ez a fétisze, hogy függetlenül a válasz tartalmától nyomják a pirosat, mert ennyi az egész életük. Nem jöttek még arra rá és nem is fognak, hogy ettől senkinek sem lesz rosszabb semmi sem az életében, hogy itt lennullázzák pusztán szórakozásból.
2022. aug. 12. 08:31
38/56 anonim válasza:
Én sem a családi viszonyokon lovagoltam és senkit se szidtam, meg anyuka kapcsolatán se filozofáltam, hanem az egyedüllét megnyugtató megoldására kínáltam lehetőséget.
Azért is jó lenne megoldani megnyugtató módon, hogy az élet későbbi szakaszában ez ne jelentsen problémát.
2022. aug. 12. 08:35
39/56 anonim válasza:
Azt se voltak képesek megvárni, hogy legalább leérettségizz? Fú de gáz. Nekem is volt olyan időszakom, hogy egyedül voltam este, olyankor volt, hogy égve hagytam a lámpát (volt, hogy az egész lakásban), mert megnyugtatott, hogy látom mi van körülöttem, nem a "misztikus", rejtélyes sötétség volt, ahol még a széket is másnak képzelte az agyam. Milyen youtube videókat nézel alvás előtt? Van fent rengeteg mese, hátha az megnyugtatja a lelked és nem lesz rémálmod.
2022. aug. 12. 09:34
40/56 anonim válasza:
Nekem alvásparalízisem van régóta. Ezért éjjel égve hagyom a villanyt (LED-es égőket szereztem be), és néha valami zene szólásáról is gondoskodom. Ez csökkentette nálam valamivel az alvásparalízisek számát, és ha elő is fordul, akkor sem olyan ijesztő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!