Megsértődött, mert nem jöhet el a nászútunkra?
Anyukàmròl lenne szó ….Ősszel férjhez megyek, ami egyébként szintén nem tetszett anyának. A lényeg, hogy a vőlegényemmel megbeszéltük, hogy idén már nem megyünk nászútra. Jövőre szeretnénk majd menni hosszabb időre egy egzotikus szigetre. Tegnap este beszélgettünk anyával és kérdezte, hogy akarunk-e menni valahova. Boldogan újságoltunk neki a tervünkről , erre totálisan kiborult. Mert hogy őt senki nem hívja meg, egyedül kell otthon lennie.
Németországban élek a párommal,így csak 2 havonta megyünk haza. De olyankor mindig elvisszük vacsizni, moziba, kirándulni, szóval igyekszünk közös programokat csinálni vele. Egyébként is minden nap minimum 3x fel kell hívnom, különben vérig sértődik és napokig nem beszél utána velem.
Ezzel a tegnapi kirohanással is totál elvette a kedvem mindentől. Elkezdte magyarázni, hogy az esküvőre se akar eljönni ez csak egy kényszer, ő aztán le sem akar ülni egy asztalhoz a rokonokkal. És a hab a tortán: azon is kiakadt, hogy az esküvő utáni éjszakára , tehát a nászéjszakára egy wellness szállodában foglaltunk szobát. Semmi kedvem a régi szobámban friss házasként aludni. Kezdem sokszor szégyellni a párom előtt is anya viselkedését.
Hogy lehet ennyire besértődni ilyen dolgokon? Mégis mit kéne ilyenkor mondanom neki?
29/N
A nászút, pláne a nászéjszaka az ifjú párról szól. Pont. Sokan még a gyerekeiket sem viszik, ha már vannak.
Talán szeretné tartani a gyertyát vagy mi?
Ezt kapod kérdező, ha nem tudsz leszakadni anyádról. Minek hívod naponta háromszor? Úgy alakult, hogy külföldre kellett költöznöm munka miatt és a vőlegényemet nem hívom naponta háromszor innen, nemhogy az anyámat! Meg minek viszitek kéthavonta moziztatni, kirándulásokra, meg vacsorákra? Vagy a vőlegényed szüleit is elviszitek? Nagyon élvezetes lehet...
Ha te nem húzol határokat, akkor mit vársz? Azt kapod, amit tolerálsz, én már rég leállítottam volna anyámat, ha így viselkedik, mondjuk az enyém sosem merne ilyennel próbálkozni, mert tudja jól, hogy nálam nem lehet.
Hátborzongató, amit írtál.
Ha egy anya a gyerekével akar menni nászútra, az nem beszámítható ember.
29 éves vagy, régen nem gyerek! Anyukádnak eleve rossz természete lehet, az elmondottak alapján, nem tudom, hogy miben reménykedsz. Valószínűleg semmi olyat nem tudsz neki mondani, ami neki megfelelne, ideje lenne belátnod.
Egyszerűen kezd el függetlenedni tőle, nem kell naponta 3x felhívni, ha megsértődik, így járt, ezzel is csak a figyelmet akarja magára felhívni. Egyedül él? Ha igen, akkor sem kellene beléd csimpaszkodnia, találjon magának társaságot, programokat, nem te vagy felelős a jóllétéért, egy max. 60-as nőnek még nem kellene rászorulnia erre.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos meg kell tanulnom a sarkamra állni és határokat húzni anyukámnak. Csak sajnos mikor elhatározom magam, mindig történik valami vagy csinál valamit ami miatt megsajnálom. Nagyon tud érzelmileg manipulálni. Egyébként nem egyedül él, van egy 10 éves öcsém.
29 évesen már k*rvára elkéstél határokat húzni. Sosem fogsz megváltozni, ahogy anyád sem. Jesszus. A kérései akkor lennének jogosak, ha 12 éves lennél. Anyád undorító módon rád telepszik, te meg hagyod neki.
Elmondom neked. Nem normális, hogy napi 3x hív. NEM. NORMÁLIS. Ezt kicsit ízlelgesd magadban. Nem normális.
Ha HETI EGYSZER hívna, azt mondom oké. Vagy napi egyszer. De napi 3x?
Azért könyörögni a gyerekednek, hogy elvigyen a nászútjára, szánalmas és beteges. Te meg nem tudsz nemet mondani, mert az vagy, aminek nevelt. Egy 12 éves. Szegény öcsédet nálad is jobban sajnálom. Ebben a mérgező légkörben kell felnőnie, és ő is anyuci pici babája lesz 40 évesen is, aki nem költözhet el otthonról.
Várj, segítek még mindig. NEM NORMÁLIS, hogy anyád azzal fenyegetőzik, nem megy az esküvőtőkre, mert az hülyeség. Ilyet jó anya nem mond a gyerekének. A te anyád xar anya.
Te meg ide írogatsz gyakorira ahelyett, hogy elküldted volna már az anyjába 100x.
A napi hàrom telefonbeszélgetésnél én már kiégtem volna.
Ezt vidd le napi- kétnapi 1-re szerintem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!