Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Perverznek neveztem apámat,...

Perverznek neveztem apámat, amiért egy nála 50 évvel fiatalabb lánnyal van együtt, erre ő megsértődött, kinek van igaza?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 18:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen mindegy kinek van igaza. Hagyd, csináljon amit akar. Hamarosan úgyis doboz.
2022. ápr. 17. 18:08
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Fél évszázad? Na ott is bajok vannak, ha ez igaz. Egyik sem komplett.
2022. ápr. 17. 18:09
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

Apukád sugar daddy lett, lehet rosszul írom.

Apádnak is nyilván tetszik a friss hús, függetlenül attól, hogy a "hölgy" valószínűleg nem apad 2 szép szeméért van vele. Engem is zavarna de nincs mit tenni, konkrétan semmi közöd hozzá.

2022. ápr. 17. 18:09
 4/29 anonim ***** válasza:
20%
Örömlány és épp tartott az aktus amikor apát címkézted, mert akkor apának van igaza, órabérben vagy fókuszáltan egy cselekményre fizetett, nem a fia hangját akarta hallgatni. Tehát nem perverz, hanem fizetővendég. Ha járnak egymással akkor is apának van igaza, akkor sem perverz, hanem szerelmes.
2022. ápr. 17. 18:11
 5/29 anonim ***** válasza:
27%
Apádnak.
2022. ápr. 17. 18:27
 6/29 anonim ***** válasza:
29%
Gondolom te írtad ki az elméleti kérdést is az ötvenes "úriemberről, meg a felcsinált kamasz kiscsajról.
2022. ápr. 17. 18:49
 7/29 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezö! A te fogalomkörödben mit jelent az a szo, hogy perverz? Ird le, lehetöleg pontosan és érthetöen!
2022. ápr. 17. 19:14
 8/29 A kérdező kommentje:

Én nem írtam ki más kérdést, nemtudom, miről van szó.

Állítólag szerelmesek egymásba, nekem ettől hányingerem van. Ha igaz, akkor is. Valami a fejükben nagyon nincs rendben.

2022. ápr. 17. 20:02
 9/29 anonim ***** válasza:
23%
Persze, nem te írtad ki, és nem te gyártod a gyengébbnél gyengébb kamukat. https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
2022. ápr. 17. 21:19
 10/29 anonim ***** válasza:
64%

8-ra:

Ott vagy eltévedve, de nagyon, hogy azt képzeled, neked dolgod (vagy legalábbis jogod), hogy minősítsd apád kapcsolatát.

Nos, ha mindkét fél önként van ebben a helyzetben, akkor semmi közöd hozzá. Még akkor se lesz, ha a nő eléri, hogy apukád még életében ráírassa minden vagyonát.

2022. ápr. 17. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!