Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Alkoholista fiamat hogy...

Alkoholista fiamat hogy lehetne kitenni a házból?

Figyelt kérdés
Magától csak a kocsmába megy el. Elköltözni nem akar.
2022. aug. 11. 15:03
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
37%
Jól nevelted..
2022. aug. 12. 18:40
 42/45 anonim ***** válasza:
10%
Vegyél neki ipari mennyiségű kannás bort szerintem! A kocsmázás árának töredékéből satu lesz, meg azért borítékolható, hogy elunja egy-két hét alatt. Kitisztulva meg már jut idő gondolkozni. Három hét neked is elég a megfelelő kérdéseket kiagyalni, amik nem bántóak, nem felnőtt-gyerek dinamikájúak, hanem szigorúan a józan ész, a megoldás és a közös érdekek mentén fogalmazódnak, de ott nem tompítva a valódi élét semminek.
2022. aug. 13. 10:43
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Van a házban tulajdonjoga? Esetleg övé az egész? Milyen jogon lakik ott ?
2022. aug. 14. 22:42
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit jelent alkoholistával élni,lassan a mi családunk is rámegy..igazat adok azoknak,akik azt írták le,hogy még egy hét is rettenetes velük élni.Borzalom látni, hogy minden nap csak kifekszik, összevissza beszél és maga alá vizel.Ahogy felkel első lépés a kisbolt felé megvenni az alkoholt.Borzalom.Es felhalmozza az alkoholt tobb helyre a házban, hogy a dózis mindig meglegyen neki.Én legszívesebben korlátoznam az alkohol vásárlást.Pl.fiatalok körében 21 év felé emelném.Vagy ki kellene olyan módszert választani,amivel minden személy maxolva lenne,hogy mennyi alkoholt ihat meg egy év alatt( gondolok itt valami kártyarendszerre).
2022. nov. 9. 15:44
 45/45 anonim ***** válasza:
79%
44. Persze álmodj!
2022. nov. 9. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!