#2 vagyok, hálából mindenki pontszámát megcsonkítottam. Már annak örülök ha egy pici ellentámadást tudok intézni
2022. aug. 11. 18:58
22/45 anonim válasza:
Sajnos amíg szalad a szekér nem fog a helyzet javulni.A szülő keresse fel az AA családtagi csoportját, és számolja fel a saját társalkoholista mivoltát. Ha ebben az utcáratevés benne van akkor azzal, ha van más is, akkor azzal.
2022. aug. 11. 19:05
23/45 anonim válasza:
21
Utoljára kb. 12 éves koromban viselkedtem így, mikor megsértődtem azon, hogy baromságot mondtam az egész osztály előtt :) Nem is csoda, hogy 50%-on áll a válaszaid hasznossága, gondolom magasztos baromságaidat más kérdések alatt is terjeszted.
2022. aug. 11. 19:05
24/45 anonim válasza:
#23 Én csak a gyereket próbáltam védeni. Mielőtt utcára teszik, illene legalább figyelmeztetni, jobb belátásra bírni őt, hátha összeszedi magát, megváltozik. De ugye te, aki olyan hibátlan és nagy hatalmú, neki a kegyelem az ismeretlen fogalom
2022. aug. 11. 19:15
25/45 anonim válasza:
Ja és nem az én hibám az, ha valaki menőnek érzi a lepontozást
2022. aug. 11. 19:15
26/45 anonim válasza:
Megyek is sírni. Ja nem.
2022. aug. 11. 19:18
27/45 anonim válasza:
"Mielőtt utcára teszik, illene legalább figyelmeztetni, jobb belátásra bírni őt, hátha összeszedi magát, megváltozik"
Szerinted már nem tették meg EZERSZER????
2022. aug. 11. 19:24
28/45 anonim válasza:
24
Mert úgy gondolod, hogy egy alkoholista gyerek szülő anyja/apja sosem próbálta jobb belátásra bírni a gyermekét, hanem egy augusztusi délutánon, röviddel 15 óra után úgy döntött megkérdezi az interneten, hogy dobhatja ki a gyerekét? Sok eszed nincs, az biztos.
Már 3 oldalon bizonyítottad, hogy felesleges írni neked bármit is, mert úgysem érted meg, így nem próbálkozom tovább. A pontozást te érzed menőnek, sértődöttségedből kifolyólag le is pontoztál mindenkit :)
2022. aug. 11. 19:26
29/45 anonim válasza:
24-est bezárnám 10 alkoholista közé min. 2 hónapra, de inkább 1 évre. És még tennék mellé pár drogost is. Legalább testközelből tanulmányozhatná ahogyan "próbálják magukat összeszedni".
2022. aug. 11. 19:45
30/45 anonim válasza:
Most komolyan mi az, hogy nem akar elköltözni. Tedd ki. De segíteni is lehetne rajta elvonóval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!