Elköltözött a gyereked?
Figyelt kérdés
Azokhoz lenne egy kèrdès akinek (elsősorban) elköltözött a lánya az aktuàlis párjával, menyire fèltettètek, fèltetek ettől? Elmúlt ez az aggodalom? Ha igen akkor hogy?2022. aug. 10. 17:34
11/15 anonim válasza:
Örültem, hogy talált maga mellé egy társat. Több éves kapcsolat után költöztek össze, ismerjük a párját is, rendes, szorgalmas ember. Hagyni kell felnőni a gyerekeket és engedni kirepülni, persze ettől még anya vagyok és aggódni fogok mindig érte.
12/15 anonim válasza:
Nem szülő vagyok. 21 évesen költöztem, és folyton azt hallgattam miért nem költözöl már el, de jó lesz ha elmész végre. Fogtam magam és elmentem, összeköltöztem a barátommal. Onnantól kezdve minden egyes nap hívott anyám hogy mi van velem, jól vagyok-e, hozzon-e eztazt, meg jó lenne ha beugranek hozzá ezért még azért. Hetente többször váratlanul be is állított, hogy megnézzem jól vagyok-e. A barátom anyja ugyanez, napi több telefon a srácnak, minden héten azon ment a versengés hogy kihez menjünk látogatóba. Kb. fel év volt mire sikerült leállítani őket és normizalódott a helyzet. Talán addigra nyugodtak meg hogy életben tudunk maradni.
13/15 anonim válasza:
Nekem fiam van de bármi miatt képes vagyok aggódni :) Ő is kéthetente elhúz a lányhoz, de egyáltalán nem féltem valahogy megérzem ha baj van de mindig!! Ismerős ugye? Hidd el ha lesz valami fogod érezni.
De biztos életképes leány ő is, ne parázd túl szerintem :)
14/15 anonim válasza:
Nem baj, ha nem lányom, hanem fiam van?
Egy fiúért is ugyanúgy aggódhat a szülő, mint egy lányért, gyerek=gyerek.
Nem költözött el, én költöztem el egy örökölt házba, átengedve nekik a bp-i lakásomat, mert nem szerettem volna hármasban élni.
Először furcsa volt, mert úgy éreztem kiüresedett az életem, de pár átsanyargott hónap után következett az újratervezés és a saját élet.
Jó döntést hoztam!
15/15 A kérdező kommentje:
14# nem gond ha fiad van...
2022. aug. 11. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!