Elköltözött a gyereked?
Figyelt kérdés
Azokhoz lenne egy kèrdès akinek (elsősorban) elköltözött a lánya az aktuàlis párjával, menyire fèltettètek, fèltetek ettől? Elmúlt ez az aggodalom? Ha igen akkor hogy?2022. aug. 10. 17:34
1/15 anonim válasza:
Nem is alakult ki az aggodalom, mert nagyon rendes a barátja, régóta együtt vannak. Ez természetes, hogy önálló életet kezdtek. Mindketten dolgoznak, már befejeztek a tanulmányaikat.
2/15 anonim válasza:
Ez egy teljesen értelmetlen kérdés ebben a formában, mert számos tényező befolyásolja, ilyen helyzetben mi ad okot az aggódásra.
ki hány éves?
mióta vannak együtt?
a lányomnak van-e önálló megélhetési forrása?
4/15 anonim válasza:
De miért kell aggódni? Nem az északi sarkra költöztek.
5/15 anonim válasza:
21.24 nagykorú fiaim vannak és pont abban a korban vannak, amikor szívből örülnék, ha önállósodnának minden tekintetben, mert ez az élet rendje
6/15 anonim válasza:
4# ösztönről hallottál már? Ezen az oldalon tényleg mindenki érzelmi analfabéta?
7/15 anonim válasza:
Ha már hosszabb, stabil kapcsoalt akkor azért nincs olyan nagy kockázat.
8/15 anonim válasza:
Nem féltem, ügyes lány, talpraesett, fel van vágva a nyelve.
9/15 anonim válasza:
Én sem feltettem tőle a lányom. Bár ő már jóval előbb önállósult, mivel felutazott városra tanulni, így albérletben élt már előtte is.
3 éve volt együtt a párjával, mikor összeköltöztek Pesten.
Teljesen megértettem, örültem is neki, inkább vele éljen a lányom, mint idegenekkel egy lakásban, mivel többet fizették diákok a lakást. Szeretjük a párját is.
10/15 anonim válasza:
"4# ösztönről hallottál már? Ezen az oldalon tényleg mindenki érzelmi analfabéta?"
Igen, hallottam, de nem normális a túlzott féltés. Nem a világ túlfelére költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!