Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Edesapám szerintetek hajlandó...

Edesapám szerintetek hajlandó lenne békülni?

Figyelt kérdés

Lassan 9 éve nem beszélünk, én 22 vagyok, az ország másik felén élek. Magamról röviden ennyi.

Azért nem beszélünk mert akkor lett egy párja akivel azóta is együtt van, és vele 1x összevesztem még kisgyerekként, és onnantól megtiltotta apámnak hogy beszéljen velem. Ő meg olyan hogy ha neki azt mondják hogy álljon sarokba, akkor beáll. És azóta egymáshoz sem szólunk. Próbáltam én kibékülni már pár alkalommal, de semmi. Ezeknek az alkalmaknak is már egy jó 6 éve.

Anyám nincs, mert egy hajléktalan alkoholista, apámmal nem beszélek ugye, szóval kb mindent magamnak kellett elérnem és megtanulnom, nem volt ott senki azoknál a góloknál, versenyeknél amikor nagyon boldog voltam. A pénzt sem mutatta meg senki hogy hogyan kezeljem, de összejöttek a dolgok. Csak mostmár elegem van ebből hogy nincsen családom. Magányos vagyok...

2022. aug. 8. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltál kibékülni? Próbáltál.

Sikerült? Nem.

Apádnak ki a fontosabb? A nője.

Egészen nyilvánvaló, hogy nem vagy neki fontos, ha béküléseidet is elutasította.

2022. aug. 8. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ne áltasd magad: nem a nő sara. A faterodnak nem kellettél. Szard le a vénember, építsd a saját életed.
2022. aug. 8. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatod, de nagy valószínűséggel csak újból csalódni fogsz 🥺

Egy normális apának mondhatja a nője, hogy ne tartsa a kapcsolatot a gyerekével, előbb küldi el a nőt, mint hogy megszakítsa a gyerekével a kapcsolatot. Lehet, hogy a nő is hatással van rá, de igazából ő nem akar kapcsolatot tartani. 😞

2022. aug. 8. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
Meg kell probalni
2022. aug. 8. 18:45
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Itt nem az élettárs a gond, hanem az apád, aki kapott egy lehetőséget, hogy lelépjen és ne is kelljen veled foglakoznia, és megragadta.

Ne a nőre fújj, ő sem szent, de neki ő egy idegen vagy. Apád viszont egy hányinger, amiért onnantól kezdve megszűntél neki létezni.

Felesleges keresned. Minek? Felőle meg is halhattál volna, az sem érdekelné, akkor meg?

2022. aug. 9. 06:58
 16/16 anonim válasza:
írj. felerested már?
2022. aug. 23. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!