Edesapám szerintetek hajlandó lenne békülni?
Lassan 9 éve nem beszélünk, én 22 vagyok, az ország másik felén élek. Magamról röviden ennyi.
Azért nem beszélünk mert akkor lett egy párja akivel azóta is együtt van, és vele 1x összevesztem még kisgyerekként, és onnantól megtiltotta apámnak hogy beszéljen velem. Ő meg olyan hogy ha neki azt mondják hogy álljon sarokba, akkor beáll. És azóta egymáshoz sem szólunk. Próbáltam én kibékülni már pár alkalommal, de semmi. Ezeknek az alkalmaknak is már egy jó 6 éve.
Anyám nincs, mert egy hajléktalan alkoholista, apámmal nem beszélek ugye, szóval kb mindent magamnak kellett elérnem és megtanulnom, nem volt ott senki azoknál a góloknál, versenyeknél amikor nagyon boldog voltam. A pénzt sem mutatta meg senki hogy hogyan kezeljem, de összejöttek a dolgok. Csak mostmár elegem van ebből hogy nincsen családom. Magányos vagyok...

Nem hiszem. Mekkora mocsadéknak kell lenni, ha egy ilyen anyával hagy, és az új párja miatt szarik rád!? Kicsi gyerek voltál, 1 kamasszal való egyszeri veszekedést nem kellett volna komolyan venni. Ő sosem lesz olyan támaszod, amire vágynál!
A baráti kapcsolataidat erősítsd inkább! Nem mondom, hogy ne próbáld meg, de sok reményt ne fűzz hozzá.

Az lehet, hogy Édesapád hajlandó lenne békülni, de ha az élettársa ugyanúgy eltiltja tőled, ahogy eddig, ő pedig ezt elfogadja továbbra is, akkor ez sajnos nem is lényeges.
A korábbi békülési kísérleteid miért hiúsultak meg?

Keresd fel személyesen! Majd meglátod, mit reagál! Így az a hárpia sem tudja megakadályozni, hogy találkozzatok!
Az is jó lenne, ha a telefonszámát megtudnád és megbeszélnél vele egy találkozót valahol!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!