Mennyire gáz már az anyám?
Anyám nálunk él, magánjellegű okokból, a lényeg, hogy itthon van 0-24 amíg mi dolgozunk a párommal. Elég sokat fogytam az elmúlt időben. Szedek L-karnitin-t az edzés mellé + multivitaminokat+ fehérjeport. Észre vettem, hogy nagyon fogynak a dolgaim. Anyámról tudni kell, hogy borzasztóan elhízott és állandóan vesz valami “ csodabogyót” amitől reméli lefogy 50 kilóra. Itt hagytam az asztalon a csomag L-karnitinemet, és mire hazaértem sehol sem volt. ( Péntek). Párom dolgozott, meg amúgy sem nyúl hozzá. Anyám tagadta, hogy elrakta volna. Ma valamit ki kellett vennem a táskájából és megtaláltam… Jól összevesztem vele. Ha szól, hogy kell neki, akkor veszek! Na de a saját gyerekét meglopni? Most duzzog és nem szól hozzám. 3 levél van egy csomagban. 1 levél van benne. A többi üres. Én meg 2 szemet vettem be belőle. 4300-ért vettem. Elmondtam neki, hogy ez vitamin. Nem fog tőle lefogyni, én sem azért szedem!! A pajzsmirigy gyógyszeremet is feltételezem ő majszolgatja, mert feltűnő, hogy egy havi kiszerelés , lecsökken 2 hetire. Mit csináljak az anyámmal??
32N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!