Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire gáz már az anyám?

Mennyire gáz már az anyám?

Figyelt kérdés

Anyám nálunk él, magánjellegű okokból, a lényeg, hogy itthon van 0-24 amíg mi dolgozunk a párommal. Elég sokat fogytam az elmúlt időben. Szedek L-karnitin-t az edzés mellé + multivitaminokat+ fehérjeport. Észre vettem, hogy nagyon fogynak a dolgaim. Anyámról tudni kell, hogy borzasztóan elhízott és állandóan vesz valami “ csodabogyót” amitől reméli lefogy 50 kilóra. Itt hagytam az asztalon a csomag L-karnitinemet, és mire hazaértem sehol sem volt. ( Péntek). Párom dolgozott, meg amúgy sem nyúl hozzá. Anyám tagadta, hogy elrakta volna. Ma valamit ki kellett vennem a táskájából és megtaláltam… Jól összevesztem vele. Ha szól, hogy kell neki, akkor veszek! Na de a saját gyerekét meglopni? Most duzzog és nem szól hozzám. 3 levél van egy csomagban. 1 levél van benne. A többi üres. Én meg 2 szemet vettem be belőle. 4300-ért vettem. Elmondtam neki, hogy ez vitamin. Nem fog tőle lefogyni, én sem azért szedem!! A pajzsmirigy gyógyszeremet is feltételezem ő majszolgatja, mert feltűnő, hogy egy havi kiszerelés , lecsökken 2 hetire. Mit csináljak az anyámmal??

32N

2022. aug. 8. 10:04
1 2
 1/15 anonim válasza:
88%
Rossz kategória. Zárd el a cuccaid kulcsos ládába
2022. aug. 8. 10:06
 2/15 A kérdező kommentje:
Tényleg rossz kategória! Bocsi😅
2022. aug. 8. 10:08
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Tartsd a szobátokban, azt pedig zárd kulcsra. Így legalább a teljes szobában nem tud turkálni.
2022. aug. 8. 10:20
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is zárd az ajtót. Mondjuk abszurd gondolat otthon zárni, így élni elég kellemetlen.

Ha nem oldódik meg a dolog, és továbbra is neki áll feljebb, említsd meg neki, hogy vagy nem lop el semmit, vagy oldja meg a lakhatását.

2022. aug. 8. 10:50
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

1) Zárd el előle.

2)Mond meg, hogy minél gyorsabban keressen más lakhatást.

+ízlés szerint kérd el a bizonyítottan lenyúlt dolgok árát.

Egyébként teljesen nonszensz, hogy ő lop aztán neki áll feljebb. Mint amikor anno 14 évesen anyám ellopott tőlem 80 ezret, amit más családtagoktól kaptam ünnepekkor, aztán ő hisztizett, hogy rá merészeltem kérdezni...

2022. aug. 8. 10:54
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem tehetem ki az anyámat. Nem tud magáról gondoskodni! Dolgozni sem bír többek között a súlya miatt, ügyintézésekhez nem ért, és sajnos míg apám élt mindent megteremtett neki. Egyszerűen ( csúnyán fog hangzani) életképtelen.
2022. aug. 8. 10:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul úgy viselkedik, mint egy 10 éves gyerek. Mindig hisztizik és csapkod. Sajnos most én vagyok az anyaszerepkörben. Én látom el őt és borzasztó bűntudatom lenne ha kiraknám az utcára.
2022. aug. 8. 11:00
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
LoL, szép kis család lehettek.
2022. aug. 8. 11:03
 9/15 anonim ***** válasza:
89%

Tegyél zárat az ajtótokra és kulcsra zárd be minden reggel, mikor dolgozni mész. Ott tárold minden cuccodat.

Amúgy máshova nem tud menni? Meg kell mondani neki, hogy ha nem hagyja abba ezt a viselkedést ki lesz téve a házból.

2022. aug. 8. 11:11
 10/15 anonim ***** válasza:
22%

Jó, akkor tűrd tovább, hogy napi szinten meglop a saját anyád, és ne tegyél se zàrat fel, és ne is beszélj vele erről.

Elvégre nem tetszett szinte egyikünk válasza sem, azért lett mindenki lepontozva.

2022. aug. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!