Akinek mérgező anyaval van dolga, mit tettetek felnottkent?
Ismerősöm látogatta a böriben. De az már régen volt.
Nem vagy valami szószátyár. Mi a gond?
Keveset találkozom vele.
Ugyanaz volt, mint az előttem szólónál.
Külföldön vagyok, szóval nem látom gyakran.
Most épp otthon voltam, 4 éve nem látott, s mit kaptam? Folyamatos szidást, fejenre tojást.
S akkor csodálkozik, hogy soha nem -beszéltem meg vele semmit.
(Nem miatta megyek haza, hanem a város, környék, stb miatt..)
Megszakítottam vele a kapcsolatot.
Szerintem tényleg mérgező szülővel nem lehet mást tenni, ő soha nem fog megváltozni, csak mérgezi majd az életed folyamatosan.
5ös, én megkaptam, hogy én nem tudom, mi a szeretet, bezzeg ő mennyit tett értünk, mert csinált nekünk kaját.
Amit senki se várt el tőle (20on èvesen is elémrakta a reggelit, amit odalökött, s a mai napig úgy adja elő, hogy azt mi elvártuk. Várta a halál de neki a mártírkodás a lételeme.
Soha, semmit se lehetett neki elmesélni, gondokat megosztani, "nem érek rá, mosogatók " volt a mantra.
Most otthon voltam, mondom, voltam ilyen városnéző kisvonaton "jó,hát azt csinálsz, amit akarsz", volt a reakció.
Elkezdtem mondani neki valamit, ideges hangon "jójójó", ennyi.
Nem érdekli semmi se a gyerekeivel kapcsolatban.
A téma egész életemben az volt, hogy mennyit dolgoznak a munkahelyen kívül,most 70 évesen se tud másról beszélni.
Az érdekelné, ha azt mesélném, hogy 16 órát kapáltam. Mondjuk, akkor meg az lenne, hogy bezzeg a mostohaapám 18-at..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!