Felnōttként is úgy érzem, meg kell felelnem Anyámnak. Jó ez így?
18 évesen elköltöztem Anyutól, mert besokalltam, hogy örökké ō akart mindent kontrollálni az életemben. Most már 4 éve külföldön élek férjhez mentem,és most jön Anya hozzánk egy pár napra. Azon kaptam magam, hogy direkt elmentel fodrászhoz, hogy ne szólhasson a hajamért, munka után ezerrel takarítok, és stresszelek. A férjem kérdezte, miért nem megyek el Anyukámmal egy egynapos wellnessre, biztosan jót tenne. Én viszont mondtam, hogy szerintem nem jó ötlet, mert megszólná a súlyomat megint. A férjem szerint ez nagyon szomorú... A másik, hogy állandóan jön a Baba témával is, de egyelōre nincsenek meg hozzá az anyagiak, albérletben élünk, még kb. 2 év,mire házat tudunk venni.
Azt érzem, hogy már elōre azon idegeskedem, mire fog beszólni... :( Mit tegyek?
27/N
Minek hívtad meg?
Én 7 éve nem beszélek manyámmal, pont ugyanilyen okok miatt. :)
Valahogy mindig mindent kontrollálni akar, és ez nagyon nehéz, én pedig még mindig próbálok megfelelni... Csak tudnám, hogyan lehetne ezt az érzést kikapcsolni.
Kedves 4-es, természetesen adok magamra, járok fodrászhoz, kozmetikushoz, stb. A súlyommal van bajom, de ha anyám megjegyzést tesz rá, azzal nem segít. A wellness pedig egy kedves ötlet volt a párom részérōl, de így nem vágyom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!