Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa vagyok és nem tudom...

Apa vagyok és nem tudom elviselni a gyerekeim nem akarom látni őket nem akarom nevelni és nem akarok az életükben részt venni de rá vagyok kènyszeritve Én nevelem őket az új párommal Min kéne javítani hogy ne érezzem ezt?

Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 19:41
1 2 3
 21/29 Metionin ***** válasza:
91%

Hanem vállalod a gyerekeket, eleve neked sem ítélik őket. Ha egyik szülő sem alkalmas vagy egyiknek se kellenek, állami gondozásba mennek. Ez az egyik, ami miatt ez akkora kamu, mint egy ház. Ahol felnőttem, sok ilyen "család" van, hogy fialnak mint a nyulak, aztán valamin összebalhéznak és kiderül, hogy egyik szülőnek sem kell a szaporulat. Mennek nevelőszülőkhöz.

Az örök tanulság pedig, kamu vagy nem kamu, ha nem akarsz kölköket, húzz gumit a farkadra. Ennyi, nem agysebészet.

2022. aug. 5. 22:01
 22/29 anonim ***** válasza:
78%
Jön a hétvége.
2022. aug. 5. 22:36
 23/29 anonim ***** válasza:
71%
Szegény gyerekek. Ők itt az áldozatok, mert van egy riherongy anyjuk, meg egy igazi senkiházi tróger apjuk! Ahh én csak 5 évig küzdöttem, mire teherbe estem, de az ilyenek meg potyogtatják a gyerekeket halom számra!!!!
2022. aug. 5. 23:34
 24/29 anonim ***** válasza:
64%

Ha az anyától elveszik a gyereket, ott valami nagy zűr lehetett vagy meghalt.

Gyereket hogy nem lehet szeretni ? Mi vagy te ? Én megmondom, egy zéró.

2022. aug. 6. 02:22
 25/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha a rokonok vállalják, kerülhetnek hozzájuk, ha nem, akkor intézet.

Mondjuk ez furcsa, mert ilyenkor gondolom téged is megkérdeztek, hogy szetetnéd-e hogy hozzád kerüljenek. Az egyik ismerősöm is hasonló helyzetben volt, igaz ott még a válás előtt kiemelték a gyerekeket a családból. Náluk végül intézetbe kerültek a gyerekek. Nem tartják velük a a kapcsolatot. Sajnos azóta mindkét részről születtek féltesók. Borzalmas még belegondolni is...

2022. aug. 6. 07:16
 26/29 anonim ***** válasza:
93%

"Nekem ítélte a gyámügy a gyerekeket "

Inkább olyan témában trollkodj, amiről legalább minimális fogalmad van!

2022. aug. 6. 08:09
 27/29 anonim ***** válasza:
77%

A gyámügy SENKINEK nem ítéli a gyerekeket - eleve ehhez mi köze a gyámügynek, mikor az ilyen dolgok a védőnőre és a gyermekjóléti szolgálatra tartoznak?

Plusz: amíg válófélben vagytok, a bíróság sem, mert egyelőre még megoldott az ellátásuk, hiszen nem váltatok el.

Addig környezettanulmányt készítenek, felmérik, hogy hol lenne jobb a gyerekenek, de a gyermekelhelyezést a válásig semmiképpen sem mondják ki.

Ha kamuzol, legalább olvass már utána, te nagyeszű.

2022. aug. 6. 09:52
 28/29 anonim ***** válasza:
84%
"Sokan nem hiszik el, hogy ilyen létezhet" Milyen? Hogy a válásnál a gyámügy ítéli oda a gyereket valakinek? Nem , nem létezhet. nem az ő hatásköre.
2022. aug. 6. 10:22
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én apám is lelépett mielőtt még megszülettem. Azt mondta probléma vagyok. Már felnőtt ember vagyok, és egész életünkben tízszer sem találkoztunk. Ő sem apának való, de te sem. Ez van.

Mondj le a kölykökről, és akkor kerüljenek az anyjukhoz legalább. Vagy ha az alkalmatlan rá akkor szoba kerülhetnek a keresztszülők.

2022. aug. 7. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!