Apa vagyok és nem tudom elviselni a gyerekeim nem akarom látni őket nem akarom nevelni és nem akarok az életükben részt venni de rá vagyok kènyszeritve Én nevelem őket az új párommal Min kéne javítani hogy ne érezzem ezt?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 19:41
11/29 anonim válasza:
Tényleg azt hiszed hogy beveszi ezt valaki? Akkor hagy kérdezzek már valamit: minek álltál össze vele, minek ejtetted teherbe? A gyámügy meg kurvára nem fog beleugatni egy válásba. Nem te vagy az a mesemondó, aki tegnap még azzal jött hogy a gyámügyes rokona gyámja lett egy gyereknek akihez semmi köze, a gyereknek meg él a szülője, egy háztartásban is él vele.. Ez a mániád? a béna mesikéidbe beleszőni a gyámügyet?
12/29 anonim válasza:
Hány gyerek és mennyi idősek? Nemük?
13/29 anonim válasza:
Tegyük fel, igaz.
Talán azért érzel így, mert nem ismered őket, nem szoktatok össze. Mennyi idősek?
14/29 anonim válasza:
Nem vagy rákényszerítve.
Ha nem vállalod, megkeresik a nagyszülőket, ha ők sem, intézet.
15/29 anonim válasza:
Na látod, ezért nem kell agyatlanul kúrni. Majd egy év múlva jön vinnyogni hogy az új ribi gyereke sem kell.
16/29 anonim válasza:
Amúgy ha igaz- biztosan nem- akkor ne áltasd magad: nem vagy te apa, maximum spermadonor. egy apa nem ilyen kis görény.
17/29 anonim válasza:
Sokan nem hiszik el, hogy ilyen létezhet, pedig simán, láttam már ilyet, meg ilyenebbet, pl. Csöves szállóban
18/29 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal, hogy mit érzel. Gondolj csak arra, hogy ott vannak a gyerekek, akik nem kellenek igazából se az anyjuknak, se az apjuknak, tele lehetnek fájdalommal, és te vagy az egyetlen, aki a normális életet biztosítani tudod számukra. Aztán tedd a dolgod. Eddig ki nevelte őket? Gondolom, nem te, ha ennyire semmilyen kötődés nem alakult ki köztetek. Majd alakulnak a dolgok.
19/29 anonim válasza:
Ez nagyon nagy felelősség és megtiszteltetés. Ezek a lelkek hozzád jöttek le, te segítettél leszületni őket, és nem véletlenül születtek a te gyerekeidnek.
Ne önmagadat akart beléjük látni, hanem mindegyiket lásd egy kisemberként, akinek te segítesz elindulni a földi életben.
Próbáld meglátni bennük azt, akik, és egy kicsit mind lecke lesz neked.
Sok sikert!
20/29 anonim válasza:
Szegény gyerekek, mindkét szülőjük senkiházi szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!