Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj az, hogy bármit is...

Miért baj az, hogy bármit is csinálok a körmömmel, ha egyébként az is probléma, ha nem csinálok vele semmit?19L

Figyelt kérdés

Otthon csinálom magamnak a géllakkot, a műkörmöt saját költségre. Szimplán azért mert natúran szanaszét törik akár annyitól, hogy fürdés után beletúrtam a hajamba. Voltam vizsgálatokon, de nincs semmi bajom, vitaminokat is szedek, de semmi. Mindig ilyen volt már a géllakk és műköröm előtt is. Amióta csinálom talán jobb egy fokkal.

Viszont valahányszor nekiülök anyám belémköt, hogy minek, felesleges időpazarlás, ha éppen se suli, se meló nincs, akkor még azon is pörög, hogy itthonra minek.

Ehhez képest ha pár napig nem rakok semmit a körmömre, és letörikegy , és rövidre vágom az összeset, akkor meg azért veszekszik, hogy tuti férfinak érzem magam és azért nem színes a körmöm, tuti azért vágtam le, és ez milyen undorító.

Miért kell anyámnak mindenen problémáznia?

2022. aug. 4. 11:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom,unatkozik ne törődj vele,mond meg neki hogy neked így jó,biztos abba hadja
2022. aug. 4. 12:02
 2/18 Metionin ***** válasza:
97%
Valószínűleg nincs egyéb dolga. Engedd el, nem a körmeiddel van problémája, hanem saját magával. Sosem lesz jó neki, bármit is csinálsz.
2022. aug. 4. 12:03
 3/18 anonim ***** válasza:
12%
alapból hülyeség..1 kitalált szar ami a nőknek tetszik éa feleslegesen kell pénzt kibaszni érte
2022. aug. 4. 13:11
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Csináld meg az ő körmeit is.
2022. aug. 4. 13:30
 5/18 A kérdező kommentje:
#4 Azt nem akarja. :D
2022. aug. 4. 13:31
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Hát így nincs értelme , mert ha még simán azért szólna miért költöd erre a pénzt ilyesmi , de ha nincs az is baj. :D

Ez hülyeség.

Amikor éppen készítetted, a körmöd és szól mond neki, hogy azért csinálod, hogy ne nézzen ki férfiasnak.

Amikor azért szól, mert nincs műkörmöd mond neki , hogy időpazarlás a készítése meg otthonra minek :D

2022. aug. 4. 14:00
 7/18 anonim ***** válasza:
15%
Lehet,hogy veled van a baja...csak kérdezd meg mi.Nem segítesz eleget otthon? Nem adsz a rezsibe? Nincs párod? Azt is kérdezd meg,hogy jól van-e vagy aggasztja valami?
2022. aug. 4. 14:17
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem a köröm itt a gond.
2022. aug. 4. 14:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok nagy körömlakkos, vagy hat éve nem festettem a körmöm. Viszont minden rossz szándék nélkül írom, hogy anyukád nem tudja mit kezdjen magával, unatkozik, vagy magával nincs megelégedve és ezt rajtad vezeti le. Hagyd, ne foglalkozz vele, vagy segíts neki feloldani a frusztrációit. Egyébként ha lakkozod magad, ha nem, úgy vagy jól ahogy te jól érzed magad.
2022. aug. 4. 14:38
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A nyuszika meg a sapka. Ha nem a körmödért bacogatna, kitalálna mást.
2022. aug. 4. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!