Miért baj az, hogy bármit is csinálok a körmömmel, ha egyébként az is probléma, ha nem csinálok vele semmit?19L
Otthon csinálom magamnak a géllakkot, a műkörmöt saját költségre. Szimplán azért mert natúran szanaszét törik akár annyitól, hogy fürdés után beletúrtam a hajamba. Voltam vizsgálatokon, de nincs semmi bajom, vitaminokat is szedek, de semmi. Mindig ilyen volt már a géllakk és műköröm előtt is. Amióta csinálom talán jobb egy fokkal.
Viszont valahányszor nekiülök anyám belémköt, hogy minek, felesleges időpazarlás, ha éppen se suli, se meló nincs, akkor még azon is pörög, hogy itthonra minek.
Ehhez képest ha pár napig nem rakok semmit a körmömre, és letörikegy , és rövidre vágom az összeset, akkor meg azért veszekszik, hogy tuti férfinak érzem magam és azért nem színes a körmöm, tuti azért vágtam le, és ez milyen undorító.
Miért kell anyámnak mindenen problémáznia?
Hát így nincs értelme , mert ha még simán azért szólna miért költöd erre a pénzt ilyesmi , de ha nincs az is baj. :D
Ez hülyeség.
Amikor éppen készítetted, a körmöd és szól mond neki, hogy azért csinálod, hogy ne nézzen ki férfiasnak.
Amikor azért szól, mert nincs műkörmöd mond neki , hogy időpazarlás a készítése meg otthonra minek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!