Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért rekeszt ki engem a...

Miért rekeszt ki engem a családom?

Figyelt kérdés
Pár hónapja mondtam el, hogy meleg vagyok és azóta megváltozott a kapcsolatunk a családommal. Valahogy nem érzem azt, hogy olyan közel állnánk egymáshoz, mint előtte. Illetve elkezdtem egy ruhaboltban dolgozni, mire rávágták, hogy de hát az milyen nőies munka. Azóta azt hallgatom, hogy nem vagyok képes magamnak normális munkát találni és én csak egy teher vagyok számukra.
2022. aug. 2. 22:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ilyenek veled. Jobb is lenne neked nélkülük.
2022. aug. 2. 23:03
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos a mai társadalom még mindig nem képes elfogadni a melegeket és most mérgesek rád, mert felvállaltad magad és nem értik meg, hogy ez nem választás kérdése... Annyit tudok tanácsolni, hogy kerüld az ilyen embereket. Tudom, hogy nehéz, mert az családod, de hidd el, jobb lesz így neked.
2022. aug. 2. 23:04
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Megírtad saját magad. Nem tudják elfogadni az irányultságod.

Elég kellemetlen lehet, sajnálom és ráadásul ilyenek mint

a 3-as válaszoló. Divatból senki nem lesz meleg.

2022. aug. 2. 23:45
 4/16 anonim ***** válasza:
34%
de h nem..nézd meg a pride nyilatkozatok 90%a azt sem tudta miért van ott
2022. aug. 2. 23:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez benne volt a pakliban már mielőtt elmondtad. Most ezt a alpot adta a z élet.
2022. aug. 3. 00:03
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Kimentek bulizni, mert elfogadóak, nem kirekesztőek. Egy hetero férfi nem képes szexuális vágyat érezni egy másik férfitest iránt. Lehet a divat akármi. Ezt felfogni nem kell érettségi. Kérdező feltette ezt a kérdést, mert szarul érzi magát és azért te még belerúgsz.
2022. aug. 3. 00:06
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Sajnálom, hogy neked család címszó alatt ilyen szarkupac kompániát dobott a gép. Amit tehetsz, hogy mihamarabb elkezdesz pszichológushoz járni és ha gyűjtöttél elég lelkierőt, habitusodnak megfelelően ritkítod a kapcsolat tartást, akár low contact-bájcsevely, az is max 2 héten egyszer -, vagy no contact-abszolúte semmi kapcsolat-.
2022. aug. 3. 00:16
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem igazi szülő az ilyen, aki nem tudja elfogadni a gyereke másságát! Menekülj!
2022. aug. 3. 03:11
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Azt azért kérdezd már meg Tőlük, hogy ha helyedbe lennének Nekik jól esne ez a hozzáállás?

Amúgy nem vagy meleg, csak fogsz egy adást, ami a sötét erőktől jön . Szabadulásra van szükséged. Jézust keresd ezügyben. Ő a Szabadító. Áldjon az Úr!

2022. aug. 3. 14:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Már csak a 9-es hiányzott!
2022. aug. 3. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!