Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni egy munkanél...

Mit lehet kezdeni egy munkanélküli anyával?

Figyelt kérdés

21 vagyok, és még otthon lakom. A szüleim 6 éve elváltak. Anyámnak több mint egy éve nincs munkája és nem is nagyon akar keresni. Én dolgozok, és a fizetésem felét rögtön odaszoktam adni neki. Plusz még amikor kell neki akkor kölcsön is adok belőle. Most viszont szeretnék elköltözni, csak nem tudom ezt megoldani. Sokszor le akar beszélni róla. Egyenlőre csak albérletbe tudok elköltözni.

21F

2022. aug. 1. 15:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
56%

27: ha elmegy a gyerek albérletbe, akkor még ennyije sem marad + mindent csinálhat egymaga és nem lesz, aki majd főzzön-mosson-takarítson rá....

Szerintem ezért nem költözött még külön. Kényelmes ez mindenkinek.

2022. aug. 1. 22:30
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Elköltöznék.

Hidd el abban a hónapban találna melót.

2022. aug. 2. 06:48
 33/34 anonim ***** válasza:
73%
Ha így is megel nem fog elmenni. Belelehet szokni ebbe az eletformaba. A tb-je rendezve van? Kapja szociális alapon vagy te fizeted neki?
2022. aug. 2. 06:59
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

33: jogos a felvetés!

Én csak a hiányzó nyugdíjéveket írtam tegnap - de igazad van, a TB-t is fizetnie kéne, mert másképp a taj-kártyája se lesz érvényes. Az a nagy coki...

2022. aug. 2. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!