Mit lehet kezdeni egy munkanélküli anyával?
21 vagyok, és még otthon lakom. A szüleim 6 éve elváltak. Anyámnak több mint egy éve nincs munkája és nem is nagyon akar keresni. Én dolgozok, és a fizetésem felét rögtön odaszoktam adni neki. Plusz még amikor kell neki akkor kölcsön is adok belőle. Most viszont szeretnék elköltözni, csak nem tudom ezt megoldani. Sokszor le akar beszélni róla. Egyenlőre csak albérletbe tudok elköltözni.
21F
És hány éve van még a nyugdíjig???
Mert az is gáz, ha nem lesz meg neki a szolgálati évek....
57-évesen már nem kell azon csodálkozni, h nem veszik fel, bár a varrónőséget lehetne maszekban is csinálni pl. nadrág felhajtások, egyéb apró javítások elvállalása otthon, az nem lenne neki jó?
Miért nem segítesz neki állást találni?
"Sajnos az idősebb nők után már nem kapkodnak a munkáltatók és ha egy állásra jelentkezik egy 50-es meg egy 20-as évjárat, akkor mindig a fiatalabb lesz a befutó"
Az munkától függ. Túl nagy végzettséget nem igénylő fizikai munkáknál lehet, máshol közelről sem biztos.
De könyörgöm kérdező, ha több mint egy éve nem tudtál vagy akartál vagy szerettél volna segíteni neki ennek a problémának a megoldásában, akkor most mégis mi értelme volt a kérdésed kiírásának, ha a felvetett jó ötletekre meg nem is reagálsz (ismerősi kör, takarítás, otthoni varrás) s csak anyád ellen hergeled a népet?!
Ha az ember családtagjának valami nem megy, akkor szerintem az ember első körben megpróbál neki segíteni és nem kérdést ír ki azért, hogy a saját egóját erősítse, az anyját meg minden xarnak elhordhassa másokkal karöltve.
Olvasgasd vissza a hozzászólásokat és ha tényleg szeretnéd, hogy legyen anyudnak munkája, akkor várakozás, szidás helyett inkább próbálj neki segíteni. Nekem ez a véleményem, mert nagyon nem szép itt ez a közös hergelés és sehová sem vezet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!