Mit lehet kezdeni egy munkanélküli anyával?
21 vagyok, és még otthon lakom. A szüleim 6 éve elváltak. Anyámnak több mint egy éve nincs munkája és nem is nagyon akar keresni. Én dolgozok, és a fizetésem felét rögtön odaszoktam adni neki. Plusz még amikor kell neki akkor kölcsön is adok belőle. Most viszont szeretnék elköltözni, csak nem tudom ezt megoldani. Sokszor le akar beszélni róla. Egyenlőre csak albérletbe tudok elköltözni.
21F
Majd elmegy dolgozni ha rakenyszerül.
A fele fizud már így is túl galans...
Ha nagyon nincs más út: Anyu, áthelyeztek a munkahelyen, így 50 ezerrel kevesebbet keresek, ennyivel kevesebbet tudok adni.
Akkor is, ha nem.
Mint az én anyám... büdös neki a munka. Enyém se akar elmenni dolgozni, panaszkodik hogy miért nem tartja el már valaki.
Retteg attól hogy elköltözöm. (Pedig már egy ideje új munkát keresek, hogy aztán 100 km-re arrébb tudjak költözni).
Az enyém special arra utazik hogy majd én eltartom őt.
Érdeklődd körbe a haverokat, hogy a szüleik esetleg nem-e tudnak valami munkát, nem-e kell segítség takarítás stb!
Sajnos az idősebb nők után már nem kapkodnak a munkáltatók és ha egy állásra jelentkezik egy 50-es meg egy 20-as évjárat, akkor mindig a fiatalabb lesz a befutó, szóval nem kell csodálkozni még akkor se, ha keresne állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!