Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni egy munkanél...

Mit lehet kezdeni egy munkanélküli anyával?

Figyelt kérdés

21 vagyok, és még otthon lakom. A szüleim 6 éve elváltak. Anyámnak több mint egy éve nincs munkája és nem is nagyon akar keresni. Én dolgozok, és a fizetésem felét rögtön odaszoktam adni neki. Plusz még amikor kell neki akkor kölcsön is adok belőle. Most viszont szeretnék elköltözni, csak nem tudom ezt megoldani. Sokszor le akar beszélni róla. Egyenlőre csak albérletbe tudok elköltözni.

21F

2022. aug. 1. 15:37
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
98%

Majd elmegy dolgozni ha rakenyszerül.

A fele fizud már így is túl galans...

2022. aug. 1. 15:41
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass rá. Csak azért akar maga mellett tudni, mert így tud azzal zsarolni, hogy amíg nála laksz, addig fizetsz.
2022. aug. 1. 15:42
 3/34 anonim ***** válasza:
91%

Ha nagyon nincs más út: Anyu, áthelyeztek a munkahelyen, így 50 ezerrel kevesebbet keresek, ennyivel kevesebbet tudok adni.

Akkor is, ha nem.

2022. aug. 1. 15:45
 4/34 anonim ***** válasza:
97%
Pedig mostanság keresik a munkaerőt bőség hiányában szenvednek a cégek ahogy hallom és ráadásul jól fizetnek,ha anyukád keresne biztos találna más kérdés ha nem akar,
2022. aug. 1. 15:47
 5/34 anonim ***** válasza:
2%
Mondjuk kérdés kiírása helyett inkább segíteni neki?
2022. aug. 1. 15:52
 6/34 A kérdező kommentje:
Igen ez zavar, megértem, ha nem talál azonnal, de azért egy év alatt biztos talált volna valamit.
2022. aug. 1. 15:52
 7/34 anonim ***** válasza:
93%

Mint az én anyám... büdös neki a munka. Enyém se akar elmenni dolgozni, panaszkodik hogy miért nem tartja el már valaki.

Retteg attól hogy elköltözöm. (Pedig már egy ideje új munkát keresek, hogy aztán 100 km-re arrébb tudjak költözni).

Az enyém special arra utazik hogy majd én eltartom őt.

2022. aug. 1. 15:53
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
6: mi a szakmája, mit dolgozott eddig?
2022. aug. 1. 15:54
 9/34 anonim ***** válasza:
76%
Ha van, aki eltart (sőt, adott esetben még kényelmi és/vagy élvezeti szolgáltatások -értsd: nem létszükséglet tárgyát képező - szolgáltatások - pl. internet, urambocsá Netflix, HBO Max, Amazon Prime, kávézóba, étterembe járás más pénzéből - is biztosítottak, akkor bizony könnyen bele lehet kényelmesedni a munkanélküli létbe, és nagyon "büdös" az, amikor ki kell jönni ebből az állapotból, és saját lábra kell állni. Családon belüli tapasztalat.
2022. aug. 1. 15:56
 10/34 anonim ***** válasza:
71%

Érdeklődd körbe a haverokat, hogy a szüleik esetleg nem-e tudnak valami munkát, nem-e kell segítség takarítás stb!

Sajnos az idősebb nők után már nem kapkodnak a munkáltatók és ha egy állásra jelentkezik egy 50-es meg egy 20-as évjárat, akkor mindig a fiatalabb lesz a befutó, szóval nem kell csodálkozni még akkor se, ha keresne állást.

2022. aug. 1. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!