Ilyenkor mit lehet kezdeni? (A lakhelyem miatt nem tudok munkát találni)
Egy 18 éves lány vagyok.
Szakközépbe jártam suliba , ezért még nincs érettségim.
A szakmám sincs még meg ,mert nem voltam még a szakmunkás vizsgán egyéb okok miatt.Szóval ha úgy nézzük, akkor itt vagyok 8 osztállyal...
Egy faluban lakom.Budapestöl úgy 75 km.-re.
Vannak persze a közelben városok de a busz menetrend nem megfelelö arra,hogy munkába tudjak járni velük.
A közelben van egy kis város, ami az egyerlen hely, ahova betudnék járni dolgozni egy müszakban, 8 órában.
De ott nincs nagyon munkalehetöség, legalábbis az interneten nem találtam.
Kéne már a pénz,hogy elkezdjem az érettségit, de nagyon nehéz.
Persze vannak gyárak, ahová megy külön busz , de ez mind 3 müszakos és ezt hosszú távon nem lehet csinálni.
Nem tudom mit kezdjek magammal....
Vannak persze a közelben városok de a busz menetrend nem megfelelö arra,hogy munkába tudjak járni velük
Tehát ez egy olyan falu, ahol senki nem dolgozik, kivéve, akinek van autója? NA ne...
Érettségi ingyenesen is letehető, de te a szakmunkásképzőt is elszúrtad, nem?
Nem lehet hosszú távon 3 műszakban dolgozni? Emberek milliói megoldják. Tudod, hány ápolónő megy nyugdíjba pl úgy, hogy 40 évet három műszakozott? Sok.
"Persze vannak gyárak, ahová megy külön busz , de ez mind 3 müszakos és ezt hosszú távon nem lehet csinálni."
Dehogy nem lehet. Nagyon sok ember csinálja.
Csak hát neked büdös a munka.
Nem büdös a munka.
Ha nem lesz más , kénytelen leszek oda menni.
Igen, tudom, hogy ingyenesen is lehet érettségizni nappali tagozaton.Csak ki fog iskoláztatni?Szüleimnek nincs pénze.
Ezért szeretnék levelezön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!