Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem történt meg a minimálbér...

Nem történt meg a minimálbér emelés-ilyenkor a munkaügyi felügyelet az hol van?

Figyelt kérdés

2017.01.01-el nőtt a minimálbér. Minden cég amely ennyit fizet tetszik nem tetszik 01-01-el emelni volt kénytelen a bért.

Én tudok egy céget és sejtésem szerint ha egy ilyen van akkor van több is, amely nem emelt azóta sem. Ott mindenki még most is év vége felé pont annyit kap mint tavaly 16-ban kapott. A cég nem emelt egy petákot se.

Ilyenkor hol van a híres munkaügyi felügyelet?

Nem ellenőrzi az ilyen helyeket senki? Egy pillanat alatt kibukna az egész rá kell csak nézni egy banki utalásra/bérpapírra.

2017. okt. 13. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnak minden céget ellenőrizni. Ha panaszod van, jelentsd a megfelelő helyen. Vagy még inkább keress másik munkahelyet. Egyszerű teszkósként is jóval a minimálbér felett kereshetsz.
2017. okt. 13. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Munkaügyes troll napi topik
2017. okt. 13. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem most már komolyan foglalkoztat, hogy miért születhetnek meg ezek a kérdések. Mert ugye az egyértelmű, hogy a kérdező folyamatosan termeli magából ezeket (sajnos/nem sajnos, eléggé látszik a stílusából, hogy ugyanarról az emberről van szó, meg sem próbálja leplezni magát, ez is egy érdekes dolog amúgy). Viszont az is egyértelmű, hogy egy ember nem találja magát ennyi változatos munkaügyi helyzetben, még ha sok ismerőse mesél is neki.

Viszont az is tény, hogy azért mindenkivel esnek meg munkajogi sérelmek. Szóval azért születhetnek ezek a kérdések, mert szeretné a kérdező ezeket a helyzeteket kielemezni? Csak akkor azt nem értem, miért nem vált egy fokozattal kulturáltabb beszédstílusba (mint tudjuk, bármilyen válasz esetén elkezd ugatni a válaszolóval, hogy az nem úgy van, az amúgy van, egyébként is ő szarta a spanyol viaszt, stb), és miért nem vonultat fel kicsit érdekesebb témákat. Mert azért az, hogy "minimálbér alatt keresek, most mit csináljak" baromira nem érdekes téma, kifejezetten arra jó, hogy egy standard válaszra lehessen majd egy ízes káromkodás közepette reagálni, aztán kész.

2017. okt. 13. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kb. 1 évvel ezelőtt kezdtem el olvasgatni a karrier,fizetés topikot és a kérdező már akkor is ontotta magából ezeket a kamu kérdéseket. Nem semmi. Azért ez már enyhén beteges.
2017. okt. 13. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván az oldal fizetett bérkommentelője, akit azért alkalmaznak, hogy nagyobbnak tűnjön a forgalom (több hirdetési pénz).
2017. okt. 14. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!