Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hollandia jó hely pénzkeresés...

Hollandia jó hely pénzkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés
Autót és lakásfelújítást szeretnék(kicsit szivárog a gáz, de nem komoly). Az itthoni minimálbér kevés. Ha jól beszélnék angolul, Hollandia jó hely lenne, hogy kicsit megszedjem magam (1 -2 évre mennék ki).

2017. okt. 7. 02:27
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem, mondjuk ha jól beszélnél hollandul, akkor talán..
2017. okt. 7. 03:54
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Hollandiában nem az angol a hivatalos nyelv.
2017. okt. 7. 06:54
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Már a hozzáállás is rossz. Nem pénzt kell keresni, hanem az innovációt szolgálni és a világot szebb hellyé tenni. Lásd prezi.

350 nettó, 25F, programozó

2017. okt. 7. 10:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Azok a programozók szolgálják az innovációt és teszik jobb hellyé a világot, akik szabadszoftvert fejlesztenek(Pl Richard Stallman). Persze szabadszoftverrel már nem mindig lehet keresni annyit.

Másik dolog, hogy könnyű beszélni 300e környéki fizetéssel. Biztos vagyok benne, hogy ha ennyit keresnék, engem is jobban érdekelne az emberiség fejlődése, egyelőre azonban lefoglal a szivárgó gáz, mivel nem akarok se fölrobbanni, se hidegben ülni.

2017. okt. 7. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Angollal alja melót kapsz csak, akkor meg már érdemesebb megtanulnod németül és Ausztriába vagy Németországba menni mert ott jobban kereshetsz.
2017. okt. 8. 14:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Németország jobb, mint Hollandia?

Én úgy hallottam, hogy németből is Hollandiába szoktak kimenni.

2017. okt. 8. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
nem gyári robotmunkára
2017. okt. 8. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Programozónak tanulok Hollandiában. Az iskola mellet könnyen eltudnék menni egy itteni gyárba dolgozni, ahol egy napi munkáért 44 eurót kapnék, de ha 23 éves lennék akkor minimum 71 eurót.

Persze ez nem sok...

Még csak első éves vagyok, de sok 2. éves programozónak tanuló diák, fél állású junior programozóként el tud helyezkedni és ők már egész jól keresnek.

Itt egyátalán nem várják el a legtöbb helyen a nyelvi tudást. Pl.: egy gyári munkás, de egyik ismerősöm egy Uberhez hasonló utasszállító munkát majdnem elfogadott és neki sem kellet a holland nyelv.

Ez téged nem érint, de az igazi probléma itt, hogy rengeteget kell adózni a magas keresetek után, ezért én nem itt tervezem a munkát egyetem után...

2017. okt. 17. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!