Mit lehet kezdeni egy munkanélküli anyával?
21 vagyok, és még otthon lakom. A szüleim 6 éve elváltak. Anyámnak több mint egy éve nincs munkája és nem is nagyon akar keresni. Én dolgozok, és a fizetésem felét rögtön odaszoktam adni neki. Plusz még amikor kell neki akkor kölcsön is adok belőle. Most viszont szeretnék elköltözni, csak nem tudom ezt megoldani. Sokszor le akar beszélni róla. Egyenlőre csak albérletbe tudok elköltözni.
21F

21: nem pénzt kellett volna adni, hanem legalább egy részidős munkát segíteni neki keresni! A Te munkahelyeden esetleg nem lenne valami akár takarítás, ahová be tudnád tenni anyádat?
Hiába pontozzátok le a jó válaszokat, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a kérdező nem érti vagy nem képes értelmezni a segítő ötleteket és mindenképpen dúlni-fúlni akar inkább, hát akkor további jó szórakozást! :(

Fuus, rohanj, menekülj.
A férjem már elmúlt negyven, és a mai napig ő tartja el a léhűtő anyját

Kérdező!
Anyud főz-moss rád, takarít és háztartást azért vezet?
Mert akkor azért csak dolgozik valamit.

Egyáltalán nem a te dolgod anyád életét finanszírozni. Még úgy sem,ha rokkant lenne. Amit tőled kap,az a te jószívűségeden múljon,ne kötelességként éld meg.
Ha tényleg csak heccből van otthon,akkor mondj neki egy időt,pl hogy fél év múlva költözöl,addig keressen magának állást,vagy más balekot,aki eltartja.
Takarítónő,konyhai kisegítő,ezekre inkább idősebbeket keresnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!