Csak szerintem nem normális ez a viselkedés anyám részéről?
Figyelt kérdés
24/F vagyok, teljesen önálló életet élek. Ismerkedem egy lánnyal, kezd komolyra fordulni, szóval meséltem róla anyámnak. Kért képet, küldtem neki.
A lánynak ilyen alakja van: [link] (a moderátoroknak üzenném, hogy ez egy híres modell, nem sértek vele személyiségi jogokat szerintem) A melle nem ekkora, de úgy minden másban teljesen ilyen.
Tudta, hogy a telt lányok jönnek be, de amióta meglátta képről, azóta finoman próbál lebeszélni róla.. Olyanokat mondd, hogy ha 23 évesen ilyen alakja van, mekkora lesz 40 évesen? Vagy hogy hogy akarunk majd így gyereket vállalni a jövőben, stb stb.
Értem én, hogy jót akar, de normális, hogy le akar beszélni róla? Már ott tartok, hogy egyáltalán nem számolok be arról, hogy szinte együtt vagyunk
2022. júl. 29. 17:37
11/13 anonim válasza:
Nem rég ismerkedtél meg vele, de már a gyerek a téma?? Miért kell már egyből más méhében turkálni? Lehet nem is akar gyereket, lehet a kérdező se akar.. Mellesleg nyilván ekkora túlsúly már nem egészséges, mondom ezt úgy, hogy én is túlsúlyos vagyok és tapasztalom is rendesen a tüneteket.. De attól még semmi köze hozzá, hány kg, milyen magas, milyen színű a haja stb. Az a lényeg hogy boldogok legyetek.
12/13 anonim válasza:
Most komolyan, anyádat kéne leállítani a gyakorira irkálás helyett.
13/13 anonim válasza:
Na igen, lehet többre mennél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!