Szerintetek az én vagy a szűleim viselkedése nem normális?
Nézd Kérdező, ha te ezt tűröd, akkor a te bajod, más nem fogja helyetted megnevelni a t. szüleidet.
A párom számára ez 17 évesen se volt komoly probléma, mondta, szombaton, hogy "holnap ebédre itthon leszek" és betette maga mögött az ajtót. Volt pár heti "haragszomrád", aztán - nem lévén más választás - kénytelen-kelletlen elfogadták, hogy manapság ez így működik.
Megkérdezhetem, hogy az internet korában mi tartott vissza attól, hogy megtanulj helyesen írni?
Ne haragudj, de annyira béna kifogás volt ez, amit írtál. A többiek leírták a lényeget. Ha tudsz, és még nem vagytok túl rajta, próbálj beszélni a szüleiddel, mondd, hogy tisztletben tartod az övéket, de neked más az értekrended.
A 17 éves fiú szülei viszont elég bénák voltak, ha engedték, hogy a kissrác csak leossza, hogy majd másnap délben otthon lesz. Mekkora vagány már, hogy becsicskítja a saját szüleit, nem? Ja, nem. Az én gyerekem biztos nem viselkedne úgy, mikor a középiskolát be se fejezte, mint egy 19-20 éves. Na, akkor már mondhatja, szia, anya, holnap délben itthon vagyok. Addig meg tanuljon, érettségizzen, nyelvvizsgázzon, készüljön a jövőjére. Amellett is lehet barátnőzni, haverokkal lógni.
Ha annyira felnőtt nő vagy, miért laksz még mindig otthon? Költözz el, tartsd el magad, és azzal alszol, akivel csak akarsz, a szüleidnek még csak tudniuk sem kell róla.
Amíg viszont náluk laksz, neked kell alkalmazkodnod.
Költözz el, probléma megoldva
Én hasonló okok miatt léptem le 21 évesen.
Igen, nehéz, de élheted a saját életedet, és akkor alszol a párodnál ,amikor akarsz, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!