Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?
12 éves gyerek 95 kg-al az nagyon nem normális súly érték. Az étkezési szokás mellett más is lehet a probléma, hormon zavar is lehet, vagy pajzsmirigy probléma, attól meg lehet ideges a húg, ha ez igaz, de annak egyéb tünete is van. De pl. vese probléma is idézhet elő idegességet. Itt a kortizolra, és az adrenalinra gondoltam.
Dolgozó ember vagy, magyarán felnőtt és felnőtt létedre nagyon lejárató módon állsz hozzá a húgodhoz és az anyukádhoz. Szerintem ez nem igaz amiket írsz. De már rég kellett volna a gyámügy, ha ez igaz.
Nem is értem ezt a szitut, de komolyan... Nem tudta "lefektetni"? Nem tudta "felkelteni"???
Biztos, hogy 12 éves és nem kettő?
#66 Azért kell lefektetni, mert anyám nem szeretné, hogy akkor feküdjön be mellé húgom az ágyba, amikor mélyen alszik és nem akar felriadni húgomra, ezért általában 10-től éjfélig 20 percenként ráüvölt húgomra, hogy menjen aludni, de minden nap megbukik ez a kísérlet. Felkelteni meg azért kell, mert alapból magától nem hajlandó felkelni. Iskolába sem, az is minden reggel 1 órás üvöltözési műszak közöttük.
És amúgy nem erősítettem meg, hogy ki vagyok, úgyhogy nem értem, hogy honnan veszitek, hogy Ő vagyok. Igaz, nem cáfoltam meg, ezért lehetek, de inkább maradjunk a valakinél, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!