Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét
jobbra?
Figyelt kérdés
Kivett egy 1 napos szabadságot a mai napra, hogy eltudja vinni a 12 éves húgom vérvételre. Sajnos képtelen volt lefektetni húgomat egész éjszaka mert reggel 5-ig játszott és ekkor is feküdt le. 2 óra alvás után nem tudta felkelteni, semmire nem reagált, úgy aludt mint a bunda. Anyám csalódott, mérges, sír. Mit kezdhetnénk anyával?
Igazi energiavámpír a Martin, és semmiféle tanácsot nem fogad meg. De újból és újból kiírja a sirámait.
2022. júl. 26. 12:50
42/314 anonim válasza:
#39, #41
Ugyan-ugyan-ugyan!
Elolvasod és továbblépsz ha ez a meggyőződésed, nem pedig mint a kiéhezett keselyűk rászálltok és marjátok!
2022. júl. 26. 12:53
43/314 anonim válasza:
Pàr komment utàn azt vàgtam le, hogy kamu... Nekem is volt ilyen, bàr èn bulizni is mentem (idősebb koromba) vödör víz, hangos rádió.... Egy vasàrnap anyàm a szobàmba kloffolta a ràntothúst....
2022. júl. 26. 13:17
44/314 anonim válasza:
Szia! Aki írta, hogy neked kellett volna lefektetni a húgodat vagy reggel kirúgni az ágyból: szerintem ez nem a te feladatod, hanem a szülői.
Anyukádra rátérve: az ő rossz kedve, nem kell magadra venned! Majd elmúlik.
2022. júl. 26. 13:38
45/314 anonim válasza:
Tudvalevő hogy az éjfél előtti alvás pihentető csak, kihagyja a mélyalvás fázisát éjjel kettő körül.... nagyon nem tesz jót! Mi ő, bagoly???
Vicc. nem tudsz mit tenni tényleg a netet kéne kihúzni. Egy kamasszal a szülője sem tud sokszor mit tenni, :) / felnőtt fiam van/
Majd anyud valami szankciókat vezessen be ha már nevelni nem tudta. Nem büntit csak legyen következménye ha így viselkedik , de mindig!!!
2022. júl. 26. 13:54
46/314 anonim válasza:
Én ugyanígy szoktam elaludni meg felkelni mint a húgod, abszolút megertem h nem volt hajlandó felkelni, az alvás fontos. Ezt a pacsirta típusú emberek nem értik meg. Sajnos sok szulore jellemző a beteges korankeles meg általában a felnottekre. Szornyu szokás
2022. júl. 26. 14:00
47/314 anonim válasza:
Te vagy a szörnyű azzal, hogy azt képzeled amit csinálsz, az teljesen rendben van...kis okosknak képzeled most magad igaz? Elmondom egy egészséges ember ritmusa a reggeli keléssel kezdődik amikor kezd feljönni a nap. A fényre reagálsz.
2022. júl. 26. 14:03
48/314 anonim válasza:
#46 Majd az egészségügy fog alkalmazkodni az alvási szokásaihoz. Az iskola meg majd a munkahely meg érezze magát megtisztelve, hogy még a nap vége előtt sikerült beérnie, mert hát aludni fontos...
2022. júl. 26. 14:07
49/314 anonim válasza:
Családterapia...nem olcsó,de úgy tűnik egyedül nem megy mégsem...ha még valaki feladja és kilép ebből az életből akkor a temetés sem lesz olcsóbb.Elnézést,ha nyers voltam.
2022. júl. 26. 14:08
50/314 anonim válasza:
Ez egy játszmázó család, nem lesznek öngyilkosok. Anya játszmája, hogy ő a magatehetetlen, síró áldozat, Martin ugyanezt alkalmazza a szánalomkeltésre maga iránt, a lány meg egyszerűen elmebeteg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!