Szülőkhöz szólna a kérdésem!!!!! Szerintetek igaz az alábbi mondat?
Figyelt kérdés
,,Ahol a szülő válik ott a gyerek is válni fog,,
17 éves lány vagyok és 2 éve elváltak a szüleim. Nem tudtam azóta sem feldolgozni és párkapcsolatot sem akarok. Ezt senki nem érti meg. Miért ? Nem hiszek a nyalás szerelmes történetekbe és nem akarok senkivel sem együtt lenni. Egy pszichológus könyvben olvastam a fentebb említett mondatot. Nekem még nagyon friss a válás.
Csak szülő válaszoljon legyen szíves a kérdésemre!!!
2022. júl. 23. 17:18
21/24 anonim válasza:
Miért kell a válaszhoz szülőnek lenni? Az elvált szülők felnőtt gyerekei inkább tudnának választ adni.
22/24 anonim válasza:
#21-essel értek egyet.
Kérdező. Ez a mondat úgy hülyeség, ahogy van. Akkor most attól, hogy az anyukámnak egy párkapcsolata se jött be az életbe, feltételezzük, akkor ezmiatt nekem se fog? XDDDD
Persze, ezért is okold a szüleidet.
23/24 anonim válasza:
Ezzel a logikával csak olyanok válnának, akiknek a szüleik is váltak. Hiszen ezt látták otthon. De sok embernek a szülei együtt vannak, mégis elválnak a párjuktól.
24/24 anonim válasza:
A szüleim 18 év után váltak el, 14 éves voltam. Előbb kellett volna. A válásukat feldolgoztam, apám durvaságát a mai napig nem. Nem tettem egy gyertyát sem a sírjára. Én 32 éve élek a férjemmel házasságban, remélem így marad életünk végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!