Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindig kevés pénzt ad édesanyá...

Mindig kevés pénzt ad édesanyám,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Heti pár alkalommal szoktam bejárni dolgozni,hiszen úgy vagyok beosztva. Az alatt a pár nap alatt úgy 30-000 ft-ot kapok,rögtön jön anyám hogy adjak már neki,mert fontos elintézni valója van,pár ezer forint marad nekem mindig,így hát én soha nem tudok,se szórakozni elmenni se semmi.

Az igaz,hogy normális kajákat csomagol nekem munkába,de mindig elkéri az összes pénzem. Ami nekem egyáltalán nem tetszik

Amikor meg én kérek tőle,akkor mindig azt mondja nincsen!

Volt egy olyan eset is,hogy nem adtam neki pénzt,és nem főzött kaját,és munkába menet se volt kajám

Én értem hogy kaját kell vásárolni stb. De kaját azt én veszek mindig elegendő mennyiséget kettőnk részére. Úgy hogy nem tudom mire kéri tőlem a pénzt

Most vagyok 18-éves, és tervezem a költözést, de ha elveszi mindig a pénzem,akkor soha nem fogok tudni elköltözni. Más munkát nem keresek,mert csak kettő hónapig lessz ez így,hogy heti pár nap munka. Utánna heti 5-lessz

2022. júl. 23. 10:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Nyiss bankszámlát!

És egyezzetek meg, hogy mennyi fix összeget adsz haza! Afölött ne adj egy fillért se

2022. júl. 23. 10:27
 2/21 anonim ***** válasza:
96%

Hát nézd, max. annyit tudsz tenni, hogy leülsz anyáddal és megmondod, beszéljetek meg egy fix összeget, amit havonta beadsz, ha nem akar már teljesen eltartani.

Ha neked nem tetszik ez az összeg, akkor lehet tovább alkudozni, számonkérni, veszekedni, csak ugye mivel te laksz az ő házában, ezért ha neki nem felel meg az összeg, akkor nem tudsz mit csinálni, max. elköltözni, ha van hova, de feltételezem, nincs.

2022. júl. 23. 10:27
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, de ha 30 ezer Ft-ot kapsz, abból még véletlen sem lehet neekd elég kaját venni, nemhogy kettötökre!
2022. júl. 23. 10:34
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Anyádnak nincs bevétele? Vagy kevés? Üljetek le beszélgetni, hátha megérted az ő szempontjait is. Mindamellett - és ez bármennyire is fáj neked -, ha már van bevételed, és anyádnak filléres gondjai vannak, nem szép dolog az, hogy ingyen élsz otthon, és a te bevételedet bulira, ruhára költöd.
2022. júl. 23. 10:43
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
Parom anyukaja mindig elvette a gyerekektol az utolso forintot is.. ha latta van meg 5 ft a penztarcaba azt is kivette... vegul a fiuk megbeszeltek kint hogy mennyit kaptak az nap mert egy helyen dolgoztak es a tobbit a kocsiba hagytak.. vegul megelegeltem es felalltam ezzel szembe hogy ez nem normalis hogy kiflit sem bir venni de a gyerekektol elveszi a penzt hogy elszorja meg hogy a parna alatt legyen. Nagyon de nagyon duhito volt mert mindig ment a lelkiterror stb. A hazat meg a bank majdnem elvitte mert nem volt fizetve. Nagyon kizsakmanyolo elet volt. De veget vetettem ennek
2022. júl. 23. 10:43
 6/21 anonim ***** válasza:
77%

"Bocs, de ha 30 ezer Ft-ot kapsz, abból még véletlen sem lehet neekd elég kaját venni, nemhogy kettötökre!"

Ez igaz, de azt írta a vége fele, hogy:

"De kaját azt én veszek mindig elegendő mennyiséget kettőnk részére. Úgy hogy nem tudom mire kéri tőlem a pénzt"

2022. júl. 23. 10:52
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Ez az, amiben nem vagyok biztos, mármint a kérdezö utolsó állításában, föleg, hogy 30 ezerböl két személyre "elengednö" mennyiséget venni varázslással lenne egyenlö.

Szerintem a kérdezönek fogalma sincs, mibe kerül két (vagy akárcsak egy) ember étkezése, föleg, hogy egy 18 éves gyerekröl van szó.

Több olyan kérdés van az oldalon, ahol havi kajaköltségröl kérnek infót, és aki netán 40-50 ezret ír, azt már lehurrogják, hogy ennyiböl meg fött tészta-kenyér-parizer sem jön ki. A kérdezö meg 30-ból két emberre vásárolna be és még marad is, amit az anyja elkér? Elég irreálisnak tünik.

2022. júl. 23. 10:58
 8/21 anonim ***** válasza:
96%
Sztm heti szinten kap 30 ezret.
2022. júl. 23. 11:04
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
Még mindig nem derült ki, hogy az anyának van-e bevétele, és ez elegendő-e kettőjükre. És nagyon más az, ha pl. dohányzik, és arra megy el a kajapénz, vagy körmös stb, ami nem létszükséglet.
2022. júl. 23. 11:06
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
A kérdezö adhatna pár konkrétabb infót, a 30000 Ft-ot az mennyi idöre kapja, mennyiért vásárol be kaját kettejüknek, az anyja mennyit keres, konkrétan mennyit kér el töle, stb.
2022. júl. 23. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!