Elkényeztetett gyerekkel mit lehet csinálni?
Sziasztok! 18 éves srác vagyok.Van egy 14 éves húgom,aki nagyon elkényeztetett. Flegma,önző,lusta,tiszteeltlen,nem lehet semmire megkerni.Anyumnak mindig próbàlom mondani,hogy valamit csinàljon,de egyszerűen nem tesz semmit. Mármint ő is tudja,hogy ez így nem jó,de túlságosan szereti, és azt hiszi azzal tesz jót,ha mindent megtesz neki. Néha lecseszi,ha vele tiszteletlen,de utána bűntudata van. Szinte a húgom irànyítja.Anyum egyébként egyedül nevelt fel minket.
Igazàbol engem is ugyanígy elkényeztetett,csak en ezt tudatosan kezeltem, ezert szerencsére rajtam ez nem latszik,de sajnos előre latom,hogy a hugom nagyon sok fajdalmat okoz majd anyànak pár év múlva.. De a kapcsolatuk tényleg nagyon jó,olyanok mint a barátnők. És ez szerintem a legnagyobb baj,mert a húgom tényleg úgy viselkedik anyummal mint a barátnőjével. Konkrétan tényleg ő irányítja. Én nem tudok mit tenni, rám mégjobban nem hallgatna a húgom.Illetve én nagyon keveset is vagyok otthon. Lehetne még valamit tenni,vagy már késő? Én úgy látom,hogy sajnos már késő,de azért megkérdeztem..
Ha otthon laksz velük, akkor osszad ki kegyetlenül a libát.
Megutál? Annál jobb, elgondolkodik, hogy a világ nem fogja az ő hátsóját kinyalni.
A muttert meg dettó, hogy legyen már felnőtt és észnél 40x évében járva már!
Ha ezt hagyod, lesz egy temetésed anyukád felől, majd magadat, mert hagytad a kis piócát élősködni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!