Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elkényeztetett gyerekkel mit...

Elkényeztetett gyerekkel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves srác vagyok.Van egy 14 éves húgom,aki nagyon elkényeztetett. Flegma,önző,lusta,tiszteeltlen,nem lehet semmire megkerni.Anyumnak mindig próbàlom mondani,hogy valamit csinàljon,de egyszerűen nem tesz semmit. Mármint ő is tudja,hogy ez így nem jó,de túlságosan szereti, és azt hiszi azzal tesz jót,ha mindent megtesz neki. Néha lecseszi,ha vele tiszteletlen,de utána bűntudata van. Szinte a húgom irànyítja.Anyum egyébként egyedül nevelt fel minket.

Igazàbol engem is ugyanígy elkényeztetett,csak en ezt tudatosan kezeltem, ezert szerencsére rajtam ez nem latszik,de sajnos előre latom,hogy a hugom nagyon sok fajdalmat okoz majd anyànak pár év múlva.. De a kapcsolatuk tényleg nagyon jó,olyanok mint a barátnők. És ez szerintem a legnagyobb baj,mert a húgom tényleg úgy viselkedik anyummal mint a barátnőjével. Konkrétan tényleg ő irányítja. Én nem tudok mit tenni, rám mégjobban nem hallgatna a húgom.Illetve én nagyon keveset is vagyok otthon. Lehetne még valamit tenni,vagy már késő? Én úgy látom,hogy sajnos már késő,de azért megkérdeztem..

2022. júl. 20. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Elkerülni.
2022. júl. 20. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:
4%
Kényeztessed még tovább te is. Ha jól csinálod, elérheted, hogy túlkényedjen és megundorodjon tőle.
2022. júl. 20. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem sok mindent tudsz tenni vele. Talán idővel változik a dolog.
2022. júl. 20. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy itt az okoskák komoly gondolják hogy el kell lökni magadtól egy gyereket, mert nem olyan ahogy neked tetszik? Remélem saját porontyotok nincs..
2022. júl. 20. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Én egy helyesírásilag kifogásolhatót azért nyomtam erre a kérdésre....
2022. júl. 20. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Ha otthon laksz velük, akkor osszad ki kegyetlenül a libát.

Megutál? Annál jobb, elgondolkodik, hogy a világ nem fogja az ő hátsóját kinyalni.

A muttert meg dettó, hogy legyen már felnőtt és észnél 40x évében járva már!

Ha ezt hagyod, lesz egy temetésed anyukád felől, majd magadat, mert hagytad a kis piócát élősködni.

2022. júl. 21. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!