Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kortól "magassabb...

Hány éves kortól "magassabb rangú" és van több beleszólása a családi dolgokba a fiú gyereknek, mint az anyukának?

Figyelt kérdés

12, 13 vagy be "kell" töltenie a 14-et? Vagy általános után?

Addig a korig kritizálhatja, minősíthető az anyát, hogy milyen minőségű a házimunka, amit végzett, amennyit keres a munkahelyen, elégséges-e stb?

2022. júl. 16. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
93%
Hát én a helyedben nem bánnám hogy a gyerektől is szabadulok mert a korcs apjára ütött.
2022. júl. 17. 20:03
 72/74 anonim ***** válasza:
89%

Vicces egyébként itt egy-egy hozzászólás... Nyilván nagyon nem normális az, ami a kérdező családjánál megy, de egyáltalán nem egyedüli példa, csak sokan nem akarják észrevenni a családon belüli bántalmazást.

Én több olyan családot is ismerek, ahol a nő kb. el van nyomva a férje által, meg van alázva, egy utolsó hülye libának van nézve, közben a férj a fiára kisistenként tekint. Ez általában az uralkodni vágyó, rossz apa nevelése, a nő pedig hagyja magát megalázni, mert fél.

Én egy 22 éves nő vagyok, és elnézve az ilyen családokat, én soha nem hagynám egyetlen pasinak sem, hogy mások előtt megszégyenítsen, leminősítsen, és a fiunkkal együtt rajtam röhögjenek. Kérdező, állj a sarkadra, és mutasd meg, hogy ki az úrnő a háznál!

2022. júl. 25. 19:25
 73/74 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2022. júl. 26. 03:49
 74/74 anonim ***** válasza:
100%
73. Úgy, hogyha a gyerek kinyitja a száját egyszer is a munkáddal kapcsolatban, akkor megmondod neki, hogy ha valami nem tetszik, mehet ő is dolgozni, tartsa el magát, és akkor meglátja majd, hogy nem a két szép szemeddel kerested azt a pénzt, amivel eddig felnevelted. A férjed véleménye meg ki a fenét érdekel? Ha neki sem tetszik valami, el lehet vállni, bár ez inkább neked lenne jobb. Ő kb. téged cselédnek tart. Nem nyavajogsz, hanem összeszeded magad, és kiállsz magadért, különben az emberek úgy fognak bánni veled, ahogy hagyod.
2022. júl. 26. 04:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!