Tényleg nem lehet ebbe beleszólásom?
Évente több alkalommal megyünk rokonlátogatóba férjemmel, bár szabadidő hiányában korlátozottak a lehetőségek. Problémám, ahogy telnek az évek leginkább már nem is megyek vele. Ami nagyon zavar, az a 35(!) éves lánya. Aki ilyen látogatásokra folyton velünk jön. Sokszor kértem férjemet én vele kettesben szeretnék menni. Ő hajthatatlan, azt mondja mit zavar engem ha a lánya is velünk jön. (Ugyanis nincs párja mert nem akar.)
Azt értem hogy csak 2. feleség vagyok, de miért nem lehet beleszólásom ebbe? (Nem kedvelem a lányát, egyébként is szeretnék férjemmel kettesben utazni.)
Ahogy érzem, a kérdező problémája nem az, hogy a férje lánya is ott lesz a látogatáson, hanem az, hogy együtt mennek. Együtt utaznak, egy kocsiban, és ami engem illet, én sem utaznék több órát (de talán még tíz percet sem) egy olyan személlyel, akit nem kedvelek.
Viszont én is azt tanácsolom, hogy ne menj, a férjeddel pedig ülj le beszélgetni: azért nem mész, mert zavar az utazás alatti feszült légkör, ami a lányával köztetek van. Ha akarja, hogy te is menj, akkor a lányát kérje meg, hogy most menjetek külön.
Tehát menjen a lánya több órás útra busszal/vonattal, idő, pénz nem számít, mert a kérdező nem kedveli. A kérdező ne menjen, ha úgy dönt és viselje a rokonok rosszalló megjegyzéseit. Vagy viselkedjen felnőtt módjára és moderálja magát. Főleg, hogy ő a legutolsó ott, csak udvariassági pofavizit amit "kérnek tőle".
"Nem szeretem a lányát mert ő sem szeret engem" 10 éves korom után már több eszem és tartásom volt ennél. Kérdező, játszod az eszed, igazi aluliskolázott luvnya benyomását kelted. Addig feszíted a húrt amíg a férjednek elege lesz. Mindenből ilyen feszkót csinálsz amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!