Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg nem lehet ebbe beleszó...

Tényleg nem lehet ebbe beleszólásom?

Figyelt kérdés

Évente több alkalommal megyünk rokonlátogatóba férjemmel, bár szabadidő hiányában korlátozottak a lehetőségek. Problémám, ahogy telnek az évek leginkább már nem is megyek vele. Ami nagyon zavar, az a 35(!) éves lánya. Aki ilyen látogatásokra folyton velünk jön. Sokszor kértem férjemet én vele kettesben szeretnék menni. Ő hajthatatlan, azt mondja mit zavar engem ha a lánya is velünk jön. (Ugyanis nincs párja mert nem akar.)

Azt értem hogy csak 2. feleség vagyok, de miért nem lehet beleszólásom ebbe? (Nem kedvelem a lányát, egyébként is szeretnék férjemmel kettesben utazni.)

2021. dec. 25. 14:57
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

8-nak köszönöm az empatikus és segítő tanácsát. Sajnálatomra a férjemmel ezzel kapcsolatban lehetetlen kompromisszumot kötni.

6-nak talán értelmezni kellene a kérdésemet, engem aztán nem érdekel férjem lánya hányszor látogatja rokonait. Én annyit szeretnék hogy néha mehessek a saját férjemmel kettesben rokonlátogatóba. Nem mindig egy harmadik személlyel.

9-es a lánynak van saját autója és jó fizetése de mindegy.

Abszolút nem vagyok aluliskolázott, csupán a kérdés lényegét írtam, mellőzve a részletek kiteregetését. A te stílusod viszont gáz.

2021. dec. 25. 16:06
 12/33 A kérdező kommentje:
10 köszönöm kérdésed, azért mert mi is igen ritkán vagyunk együtt az eltérő munkabeosztásunk miatt. Egy-egy ilyen út talán még élmény is lehetne amíg odaérünk, ha nem jönne velünk olyan személy akivel kölcsönösen a hátunk közepére sem kívánjuk egymást.
2021. dec. 25. 16:09
 13/33 anonim ***** válasza:
91%

Van olyan, hogy két ember nem kedveli egymást, de ha intelligens emberekről van szó, akkor nem csinálnak nagy ügyet abból, ha egy évben néhányszor el kell viselniük egymás társaságát.

Ha csak az utazás időtartamáról van szó, az feltételezhetően nem több pár óránál, ezért csárogsz? Ráadásul az ő rokonai, nem a tieid.

Bírd ki azt a néhány órát vagy vállald be a konfliktust a férjeddel és viseld el a rokonok megjegyzéseit. Melyik éri meg jobban?

2021. dec. 25. 16:10
 14/33 anonim ***** válasza:
92%

Testvérem, a gyerekem nagynénje és egyben a férjével a keresztszülei a fiamnak. Mókás lenne, ha a második férjem próbálná onnan kitiltani a gyerekemet!:D

Szerencsére nálunk ilyen fel sem merülhet, de ha mégis próbálkozna, biztos, hogy lapát lenne neki. Alapban ilyen énközpontú emberrel nem tudnék mit kezdeni, ezért kellene mennie.

2021. dec. 25. 16:12
 15/33 anonim ***** válasza:
96%

"Én annyit szeretnék hogy néha mehessek a saját férjemmel kettesben rokonlátogatóba."

Nincs ezzel gond, menjetek a te rokonaidhoz kettesben! Oda biztos nem akarja vinni a lányát.

2021. dec. 25. 16:14
 16/33 anonim ***** válasza:
89%

"...mellőzve a részletek kiteregetését."

Senkit nem érdekelnek a részletek, különösen nem egyoldalúan elmesélve. Ami tény, hogy a lánynak rokonai, neked nem.

Ha nem mész, kisebb konfliktust generálsz a férjeddel, mintha kapálódzol a lánya menetele ellen. És nyugodj meg, a rokonok csak udvariasságból "hiányolnak", mert ezt így szokás!

2021. dec. 25. 16:20
 17/33 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne olyan összeférhetetlen és lenne párja akkor ő sem akarna velünk jönni. Úgymond én szívok a rossz természete miatt.

Mindegy, nem is vártam itt sok megértést, hiszen én sem gondoltam milyen pocsék ez a helyzet amíg saját bőrömön nem tapasztalom.

Kapcsolatunk elején imádtam a férjemmel kettesben utazni, akkor még volt a lányának párja. Köszönöm a hozzászólásokat.

2021. dec. 25. 16:20
 18/33 anonim ***** válasza:
87%

Téged zavar ez kérdező menj te külön. Nehogy már a férjed lánya menjen külön az Ő rokonaihoz akikhez neked semmi közöd.

Ha a feleségem lennél és ezt a hisztit előadnád én kérnélek hogy maradj itthon sőt ha lehet már csomagolj is össze és húzz a búsba mire hazaérek a LÁNYOMMAL.

2021. dec. 25. 16:22
 19/33 anonim ***** válasza:
88%

A fajtád miatt tekintik a második feleségeket gonosz mostohának.

Kérdező és azon nem gondolkodtál el hogy ha a lány mindenkivel kijön a családban csak veled nem, akkor nem a lánnyal van gond?

2021. dec. 25. 16:23
 20/33 anonim ***** válasza:
84%

Gondolkodj már el Kérdező!

Megjelenik a férjed veled, a lány sehol.

"Hát a Kata miért nem jött?

- Mert a Zsuzsi nem bírja!

- .....???"

Mit ne mondjak, baromi népszerű leszel számukra, ha meg azt hazudjátok, hogy fájt a feje, az nagyjából 1 perc alatt az első telefonnál ki fog derülni.

2021. dec. 25. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!