Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg nem lehet ebbe beleszó...

Tényleg nem lehet ebbe beleszólásom?

Figyelt kérdés

Évente több alkalommal megyünk rokonlátogatóba férjemmel, bár szabadidő hiányában korlátozottak a lehetőségek. Problémám, ahogy telnek az évek leginkább már nem is megyek vele. Ami nagyon zavar, az a 35(!) éves lánya. Aki ilyen látogatásokra folyton velünk jön. Sokszor kértem férjemet én vele kettesben szeretnék menni. Ő hajthatatlan, azt mondja mit zavar engem ha a lánya is velünk jön. (Ugyanis nincs párja mert nem akar.)

Azt értem hogy csak 2. feleség vagyok, de miért nem lehet beleszólásom ebbe? (Nem kedvelem a lányát, egyébként is szeretnék férjemmel kettesben utazni.)

2021. dec. 25. 14:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
79%

Mostohaanyám 2.0 vagy. Ő is ugyanilyen agyhalott, féltékeny hisztis p. volt felnőtt nő létére. :D

Én nem menjek sehová velük, inkább utazzal 4-5 órát egyedül karácsonykor is, mert ő nem szeret, és nem akar elviselni még arra az egyórára sem, amíg a kocsiban ülünk. Csak sajnos apám nem rakta ki őt, mint macskát szrni, ahogyan megérdemelte volna.

2021. dec. 26. 11:20
 32/33 anonim ***** válasza:
85%

Évi pàr alkalomról van szó, kibírod. Akármelyik másik hétvégén utazgathattok kettesben a férjeddel. Ne legyèl már ekkora picsa.

Amúgy nekem férjem van és gyerekem, mégis utazok rokonokhoz apámékkal vagy anyàmékkal, van hogy a férjem ès a gyerek is csatlakozik, mivel pont beférünk egy kocsiba. Vagy a felfogàsod szerint az apám unokàja neki nem rokona, ezért nincs joguk egy autóban utazni vagy mi? Pont a magadfajta kisajátítós nőszemèlyek miatt vannak előítéletek a második feleségekkel kapcsolatban. Még szerencse, hogy nem mind olyan, mint te.

2021. dec. 26. 11:34
 33/33 anonim ***** válasza:
90%
Mi lenne, ha nem a saját rokonai látogatásán hisztiznél, hanem azon, hogy ennyi az összes programotok? Az nonszensz, hogy a családjához ne menjen. Megértelek, hogy nem minden programot vele akarsz, dd bszki. Nem tudtok kirándulni menni? Vagy csak úgy étterembe? Vagy bárhova, ahonnan nem ilyen rettentően gáz, ha ki akarod tiltani a lányt. Elhiszem, hogy egy gyökér veled, de ez a vergődésed nevetséges. A párod rokonai sem rád kíváncsiak, hanem a párodra meg a lányra. A te rokonaidhoz is megy? Nem hiszem. Azért kapj már a fejedhez, légyszíves, és támassz ésszerű elvárásokat felé. Mert ezzel csak nevetségessé teszed magad.
2021. dec. 26. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!