Tényleg nem lehet ebbe beleszólásom?
Évente több alkalommal megyünk rokonlátogatóba férjemmel, bár szabadidő hiányában korlátozottak a lehetőségek. Problémám, ahogy telnek az évek leginkább már nem is megyek vele. Ami nagyon zavar, az a 35(!) éves lánya. Aki ilyen látogatásokra folyton velünk jön. Sokszor kértem férjemet én vele kettesben szeretnék menni. Ő hajthatatlan, azt mondja mit zavar engem ha a lánya is velünk jön. (Ugyanis nincs párja mert nem akar.)
Azt értem hogy csak 2. feleség vagyok, de miért nem lehet beleszólásom ebbe? (Nem kedvelem a lányát, egyébként is szeretnék férjemmel kettesben utazni.)
Mostohaanyám 2.0 vagy. Ő is ugyanilyen agyhalott, féltékeny hisztis p. volt felnőtt nő létére. :D
Én nem menjek sehová velük, inkább utazzal 4-5 órát egyedül karácsonykor is, mert ő nem szeret, és nem akar elviselni még arra az egyórára sem, amíg a kocsiban ülünk. Csak sajnos apám nem rakta ki őt, mint macskát szrni, ahogyan megérdemelte volna.
Évi pàr alkalomról van szó, kibírod. Akármelyik másik hétvégén utazgathattok kettesben a férjeddel. Ne legyèl már ekkora picsa.
Amúgy nekem férjem van és gyerekem, mégis utazok rokonokhoz apámékkal vagy anyàmékkal, van hogy a férjem ès a gyerek is csatlakozik, mivel pont beférünk egy kocsiba. Vagy a felfogàsod szerint az apám unokàja neki nem rokona, ezért nincs joguk egy autóban utazni vagy mi? Pont a magadfajta kisajátítós nőszemèlyek miatt vannak előítéletek a második feleségekkel kapcsolatban. Még szerencse, hogy nem mind olyan, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!